Bergschot 176 t/m 612

Breda
Van € 890 tot 1.100 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 50 (geen beschikbaar)
  • Wonen 95 tot 100 m²
  • Perceel 150 tot 250 m²

Omschrijving

Te huur bij MVGM Vastgoedmanagement:

De Bergschot is gelegen in de wijk Heusdenhout. Het is een straat met diverse woonerven, waardoor de locatie zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Het autoverkeer is zeer beperkt. De wijk Heusdenhout heeft prima verbindingen met de belangrijkste voorzieningen van de stad Breda. Op loopafstand is een kleinschalig winkelcentrum gelegen met winkels voor de dagelijkse boodschappen. De uitvalswegen rondom Breda zijn makkelijk en snel te bereiken. Er zijn twee basisscholen op loopafstand te bereiken. Hier zijn tevens naschoolse opvangmogelijkheden en een peuterspeelzaal.

De indeling van de woning is als volgt: Op de begane grond bevindt zich de entree met toegang tot toilet en trap opgang naar eerste verdieping, de woonkamer en de keuken. Op de eerste verdieping vindt u een overloop met toegang tot trap opgang naar tweede verdieping, 3 slaapkamers en de badkamer met ligbad en wastafel. Op de tweede verdieping vindt u de ruime zolderruimte welke u prima kunt gebruiken als werk- of hobby kamer en eventueel kunt u hier een extra slaapkamer realiseren.

Deze prachtige woningen zijn recentelijk verduurzaamd en beschikken allen over een energie-index lager dan 1,2. Daarnaast zijn deze woningen gerenoveerd en voorzien van een luxe badkamer, een zeer uitgebreide en luxe keuken met bijbehorende inbouwapparatuur en voorzien van een luxe toilet.

Ook zijn al deze woningen voorzien van zonnepanelen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 50 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Bergschot 176 t/m 612 - Eengezinswoningen

    Vrijstaande woning Van € 890 tot 1.100 /mnd
    • wonen 95 tot 100 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing