Plataan / Salderes

Best
Van € 956 tot 998 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 36 (geen beschikbaar)
 • Wonen 108 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 200 tot 260 m²

Omschrijving

Best is een aantrekkelijke woon- en werkgemeente ten noorden van Eindhoven, temidden van bos- en natuurgebieden. In het centrum vindt u een uitgebreid winkelcentrum. Maar ook in de wijken zijn voldoende winkels aanwezig. Best heeft een rijk verenigingsleven. Er is een openbare bibliotheek, een muziekschool, het Joe Mann natuurtheater, een bioscoop en het klompenmuseum De Patijn. Het openbaar vervoer in Best is uitstekend te noemen. Vanuit het treinstation zijn zowel Eindhoven, Tilburg als 's-Hertogenbosch zonder over te stappen te bereiken. Daarnaast zijn er verschillende bushaltes in Best te vinden. Ook de ontsluiting met de auto is prima.

Wonen in "Salderes" is buiten wonen, maar wel met de gemakken van het centrum binnen handbereik. Aan de ene zijde sluit het plan aan bij de dynamische kern van Best, met het N.S.-station op loopafstand (5km.); aan de andere kant grenzen de woningen aan het natuurlijke buitengebied. Zowel het gezellige, levendige hart van Best als het rustige populierenlandschap bevinden zich op enkele minuten loopafstand van de woningen.

Entree aan de voorzijde van de woning. Via de hal komt u in de ruime L-vormige eet-/woonkamer. Aan de straatkant van deze kamer bevinden zich de half-open keuken en de trapopgang met het toilet. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een deur die toegang geeft tot de tuin. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer welke voorzien is van een tweede toilet, een wastafel en een bad. Via een vaste trap is de ruime zolder van bijna 25m2 te bereiken. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en condensdroger te vinden.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 36 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Plataan / Salderes Type A

  Geschakelde woning Van € 956 tot 998 /mnd
  • wonen 108 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Salderes 186 Verhuurd 108 m² wonen 5 kamers € 1.012 /mnd
 • Type A

  Geschakelde woning Van € 956 tot 998 /mnd
  • wonen 108 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing