Loenenseweg 39 -22 7361 GB Beekbergen

Uitgelichte kenmerken

  • 71 m² wonen
€ 835 /mnd
Onderdeel van huurcomplex De Vier Dorpen 1, Beekbergen

Omschrijving

Toekomstbestendig wonen in Beekbergen

Wilt u toekomstbestendig wonen in een comfortabel gerenoveerd appartement? Midden in het groen én aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Beekbergen? In het compleet gerenoveerde woongebouw De Vier Dorpen zijn diverse woningen van 46 m2 tot 84 m2 beschikbaar. Mogen wij u binnenkort verwelkomen?

Over De Vier Dorpen

De Vier Dorpen is een woongebouw dat ligt aan de sfeervolle Loenenseweg in Beekbergen midden op de Veluwe. Het woongebouw ligt op een prachtige plek midden in het groen, dichtbij het winkelcentrum en de overige voorzieningen. Buurtbewoners worden actief betrokken bij activiteiten en festiviteiten in het dorp. Een unieke woonplek waar u de rust ervaart van de natuur én onderdeel kunt zijn van het dorpse leven.

Afgelopen jaar heeft er een grootschalige renovatie plaatsgevonden. Met deze renovatie is het verzorgingshuis volledig getransformeerd tot woongebouw met zelfstandige appartementen. Er is niet alleen aandacht geweest voor het renoveren van de appartementen, ook de gangen en leefruimtes zijn volledig vernieuwd. De appartementen zijn toekomstbestendig, waarbij bewoners de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. In augustus 2022 wordt het gebouw opgeleverd en kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen in De Vier Dorpen.

Wonen in De Vier Dorpen

Op het terrein van De Vier Dorpen bevinden zich 3 woongebouwen. Het hoofdgebouw met 51 appartementen en 2 kleinere complexen met in totaal 31 appartementen. De gebouwen zijn speels verdeeld over het terrein. Deze indeling laat veel ruimte over voor een prachtig aangelegde tuin. In deze tuin zijn verschillende zithoekjes gecreëerd en kunt u een kleine wandeling maken over de wandelpaden. Naast het terrein van De Vier Dorpen ligt een prachtig stadspark Teixeira de Mattospark, een rustig park waar af en toe een activiteitgeorganiseerd wordt.

In het hoofdgebouw is een modern en gezellig ingericht gezamenlijke leefruimte aanwezig. Hier kunt u uw medebewoners ontmoeten, samen koken in de leefkeuken, in een comfortabele stoel een boek lezen, met een groepje bewoners een film kijken op groot scherm of bijvoorbeeld deelnemen aan een gezamenlijke activiteit. Met zorg is deze grote ruimte, die is onderverdeeld in verschillende hoekjes, ingericht. Zodat u zich niet alleen in uw eigen woning, maar ook in de gezamenlijke ruimtes thuis voelt.

Appartement

2- kamer appartement van 71,4 m2 op de eerste verdieping.

Huurprijs: € 835,-

Voorschotservicekosten: € 155,-

Voorschot levering gas: € 75,-

Voorschot levering elektra: € 35,-

Totale kosten per maand: € 1.100,-

Scheiden van wonen en zorg, huren in De Vier Dorpen

Als u in De Vier Dorpen komt te wonen huurt u een woning van MVGM. De zorg ontvangt u van Zorggroep Apeldoorn. De Zorggroep biedt de bewoners van De Vier Dorpen verschillende zorgpakketten aan. Deze pakketten kunnen naar wens en behoefte worden samengesteld.

Elk appartement;

· Is bereikbaar met een lift;

· Is gelijkvloers;

· Bestaat uit 2- of 3 kamers;

· Heeft een ruime moderne keuken met een elektrische kookplaat en afzuigkap;

· Heeft een aansluiting voor wasmachine en droger;

· Heeft een badkamer;

· Heeft een zeer ruim balkon met vlondervloer of, wanneer u op de begane grond woont, een terras;

· Is uitgerust met elektrische zonwering.

De netto huurprijzen liggen tussen €650 en €895. In het gebouw worden in totaal 42 sociale- en 9 vrijesectorwoningen aangeboden. Deze prijs is exclusief servicekosten en gas, water en elektriciteit. Vanaf 1 augustus verwelkomen wij u graag!

Zorg

De Vier Dorpen is speciaal voor ouderen met een zorgvraag (WLZ-indicatie). U ontvangt zorg vanuit een ‘Volledig Pakket Thuis’(vpt) of ‘Modulair Pakket Thuis’ (mpt). Zorggroep Apeldoorn en omstreken (ZGA e.o.) is hier verantwoordelijk voor. Heeft u vragen over zorg op De Vier Dorpen? Dan kunt u contact opnemen van het Zorgservicebureau van ZGA e.o. Zijhelpen u graag verder.

Telefoonnummer Zorgservicebureau: 055 - 549 52 49.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten over het wonen op De Vier Dorpen? Neem dan contact op met ons verhuurkantoor!

Telefoonnummer: 088-4324780

E-mail:

Let op: de afbeeldingen dienen een impressie te geven en kunnen afwijken van de realiteit

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 835 per maand (exclusief servicekosten à € 335,00 /mnd)
Waarborgsom
Geen
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
71 m²
Inhoud
184 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

VvE checklist

Inschrijving KvK
Nee
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Loenenseweg 39 -22

€ 835 /mnd