Middeldijkerplein 101 t/m 221

Barendrecht
Van € 750 tot 950 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 61 (geen beschikbaar)
 • Wonen 82 tot 98 m²

Omschrijving

In het Poortgebouw zijn maisonnettes, 3- en 4-kamerappartementen te huur met een vloeroppervlak van 80 tot 138 m². De appartementen hebben als groot voordeel dat alle ruimten gelijkvloers zijn. De maisonnettes bieden comfort, een prachtig uitzicht en verrassend veel ruimte. De voorzieningen in het Poortgebouw zijn gericht op de toekomst. Zo vindt u er een huismeester, die het aanspreekpunt is voor diverse 'huishoudelijke' zaken. Natuurlijk krijgt veiligheid alle aandacht. De woningen zijn voorzien van een videofooninstallatie, waardoor u altijd kunt zien wie u binnenlaat.

De gemeente Barendrecht ligt net onder Rotterdam, daar waar de drukke Randstad overgaat in een landelijk en rustig gebied. Rondom Barendrecht vindt u veel recreatiegebieden met elk een eigen karakter, zoals bijvoorbeeld het Clara Kinderbos, het zuidelijke Randpark met veel fiets- en wandelpaden, de Oude Maas met een jachthaven, golfterrein en een thermencomplex, natuurgebied de Carnisse grienden en het natuurreservaat Klein Profijt.
Barendrecht is centraal gelegen ten opzichte van grote plaatsen zoals Rotterdam en Dordrecht en is uitstekend bereikbaar via de A 29 en A 15. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Met de tram bereikt u in 20 minuten Rotterdam-Centrum. De woonwijk beschikt over een hoogwaardig voorzieningenniveau op het gebied van scholen, winkels, horeca en medische voorzieningen.

Indeling:
In het Poortgebouw zijn maisonnettes, 3- en 4-kamerappartementen in de verhuur met een vloeroppervlak van 80 tot 138 m². Elke woning heeft een eigen parkeerplaats in de aparte, afgesloten parkeerruimte en een berging op de begane grond. De buitengewoon mooie keuken is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een keramische kookplaat, oven, koelvriescombinatie en een afzuigkap. De afwerking van de woningen is zondermeer uitstekend, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw huurwoning. Alle appartementen en maisonnettes hebben een prachtige badkamer met verlaagd douchegedeelte waarvan sommige met douchescherm, een bad, wandcloset of duoblok en tegels tot aan het plafond. De 4-kamerappartementen hebben als extra een dubbele wasbak. Daarnaast hebben alle woningen een separaat 2de toilet.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 61 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Middeldijkerplein 101 t/m 221 - Appartementen

  Galerijflat en bovenwoning Van € 750 tot 950 /mnd
  • wonen 82 tot 98 m² wonen
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Middeldijkerplein 179 Verhuurd 86 m² wonen 3 kamers € 925 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Middeldijkerplein 101 t/m 221

Van € 750 tot 950 /mnd