Adrianapolder e.a.

Barendrecht
Van € 1.025 tot 1.095 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 49 (geen beschikbaar)
  • Wonen 123 tot 138 m²
  • Perceel 123 tot 138 m²

Omschrijving

De huurwoningen in Lage Wei zijn onderdeel van een grotere fase van de ontwikkeling in Vrouwenpolder. De woonwijk oogt vriendelijk door de lichte muren die fraai afsteken tegen de rode dakpannen. De variatie in verschillende gevels geeft de wijk een speels karakter.

De woningen variëren in oppervlakte van 123 m2 tot 138 m2 en zijn voorzien van een ruime living, een fraaie Bribus keuken met Siemens apparatuur en een luxe badkamer voorzien van een ligbad en separate douche. Verder beschikt u over een ruime tuin op het Oosten of op het Westen, waar ook de berging gesitueerd is. Iedere woning beschikt over een ruime zolderverdieping en in sommige type woningen zijn er op zolder al een of zelfs twee extra kamers gecreëerd.

Let op: de foto’s en plattegronden zijn een impressie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 49 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Adrianapolder

    Vrijstaande woning Van € 1.025 tot 1.095 /mnd
    • wonen 123 tot 138 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Adrianapolder e.a.

Van € 1.025 tot 1.095 /mnd