Schavenmolenstraat 26 t/m 52

Arnhem
Van € 1.031 tot 1.498 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (geen beschikbaar)
  • Wonen 86 tot 131 m²

Omschrijving

. De wijk zelf noemt men de ‘concertbuurt’ en is opgebouwd rond een plantsoen in de vorm van een vleugelpiano. In de wijk bevindt zich een park met vijver waar u heerlijk kunt wandelen. De bouwstijl van de bouwdelen verwijst naar de dertiger jaren van de 20e eeuw en past in de huidige architectuur van deze populaire wijk. Molenbeke kent een uiterst actieve wijkvereniging, een goede buurtpreventie en een eigen wijkagent

Ruim en rustig
De appartementen aan de Schavenmolenstraat zijn gelegen in Arnhem- Molenbeke op korte afstand van het centrum. Het recent gebouwde appartementencomplex is gelegen in een rustige woonwijk. Verder is het complex ideaal gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en uitvalswegen richting Nijmegen en Utrecht. Kenmerkend voor de woning fraaie ligging, daarnaast beschikt de woning over een ruime woonkamer met veel lichtinval.

Ligging en omgeving
Het appartement is op steenworp afstand gelegen van sportaccommodatie ‘Molenbeke’. Het complex is eveneens voorzien van een liftinstallatie, hierdoor zijn alle appartementen rolstoeltoegankelijk. Het appartement is op steenworp afstand gelegen van sportaccommodatie ‘Molenbeke’. Op fietsafstand treft u het centrum van Arnhem evenals verschillende stadsparken. Per auto bereikt u snel en eenvoudig de op- en afritten van de Rijkswegen A12 en A325. Het treinstation Arnhem-Velperpoort ligt ook op korte afstand.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Appartementen

    Portiekwoning en bovenwoning Van € 1.031 tot 1.498 /mnd
    • wonen 86 tot 131 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Schavenmolenstraat 26 t/m 52

Van € 1.031 tot 1.498 /mnd