Marktplein te Apeldoorn

Apeldoorn
Van € 400 tot 850 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 69 (geen beschikbaar)
  • Wonen 19 tot 57 m²
  • Aantal kamers 1

Omschrijving

Op het altijd gezellige Marktplein in Apeldoorn bieden wij meerdere studio's en parkeerplaatsen aan!

Indeling:
Entree met video-intercom, lift en/of trap naar etage, entree appartement, voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche.

Op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op de eerste etage een gemeenschappelijk en sfeervol ingericht dakterras.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte tussen 19 en 57 m2
- Beschikbaar voor onbepaalde tijd
- Uitstekend en zeer centraal gelegen, vele voorzieningen en openbaar vervoer in directe omgeving

Inkomensrichtlijnen
- Om in aanmerking te komen voor deze woning worden er inkomensrichtlijnen gehanteerd. Het bruto maandsalaris dient minimaal 3,5 keer de vermelde huurprijs te zijn
- Er wordt een waarborgsom van 1 keer de huurprijs gevraagd. Bij zelfstandig ondernemerschap vragen wij een waarborgsom van 3 keer de huurprijs
- Ben je een zelfstandig ondernemer, gepensioneerd of wens je meer informatie over de inkomensrichtlijnen? Ga dan voor meer informatie naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq

Goed om te weten
- Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Korter huren is geen optie. Na 12 maanden is de huurovereenkomst maandelijks opzegbaar met inachtneming van de gestelde opzegtermijn
- Getoonde foto's dienen als voorbeeld en zijn niet van de woning zelf
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Kijk dan op vanderlinden.nl/woning-huren om je direct digitaal in te schrijven als woningzoekende.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Omgeving

Op het altijd gezellige Marktplein in Apeldoorn bieden wij meerdere studio's en parkeerplaatsen aan! Uitstekend en zeer centraal gelegen, vele voorzieningen en openbaar vervoer in directe omgeving.

Foto's

Omgeving

Op het altijd gezellige Marktplein in Apeldoorn bieden wij meerdere studio's en parkeerplaatsen aan! Uitstekend en zeer centraal gelegen, vele voorzieningen en openbaar vervoer in directe omgeving.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 69 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Marktplein te Apeldoorn

Van € 400 tot 850 /mnd