Wepel 2 107 9468 HG Annen

€ 485 /mnd

Omschrijving

Via de website van Makelaardij Hoekstra kunt u zich inschrijven voor deze huurwoning.

Aan de rand van het prachtige Drentse dorp Annen staat 't Holthuys, een woongebouw voor senioren vanaf 55 jaar en ouder met zorgindicatie.

Het hoofdgebouw beschikt over 55 wooneenheden met een oppervlakte variërend van 26 m² tot 52 m². Afhankelijk van de grootte is een dit een knusse studio met een slaapnis, een gezellige woonkamer met open keuken en een aparte slaapkamer. Of een appartement wat is gerealiseerd door twee studio's samen te voegen, dit geeft volop leef- en slaapruimte.

Het beschikbare appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een woonkamer met open keuken, een halfopen slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Het balkon is gelegen op het zonnige westen. Zo kunt u heerlijk van de middag- en avondzon genieten.

't Holthuys bruist van de gezelligheid en levendigheid. Er zijn nagenoeg dagelijks activiteiten, een winkeltje, een kapper en een bibliotheek. Met uw zorgvragen kunt terecht bij de thuiszorgpost van Dignis/Lentis en ook de huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Kortom in 't Holthuys vindt u precies de juiste woning die past bij uw woonwens!

Servicekosten
Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 147,62 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw:
- kosten nutsvoorzieningen algemene en individuele ruimten;
- waterverbruik algemene en individuele ruimten;
- huisvuil;
- glasbewassing;
- schoonmaak gemeenschappelijke ruimten;
- tuinonderhoud / gladheidsbestrijding;
- gering en dagelijks onderhoud algemene verlichting;

Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.

De woningen worden toegewezen conform de regels van "Passend Toewijzen". Om in aanmerking te kunnen komen voor de woning geldt er een maximaal inkomen van € 44.035 voor een 1-persoonshuishouden en € 48.625 voor een 2-persoonshuishouden. Ligt uw inkomen hoger dan kunt u wel reageren, er zijn enkele uitzonderingsregels waardoor toewijzing wellicht toch mogelijk is. Echter aanvragers met een passend inkomen krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure. Voor dit appartement is uitsluitend verhuurbaar voor ouderen vanaf 55 jaar met een zorgindicatie.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 485 per maand (servicekosten onbekend)
Waarborgsom
Geen
Oorspronkelijke huurprijs
€ 460 per maand (servicekosten onbekend)
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Soort appartement
Galerijflat (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
27 m²
Inhoud
68 m³

Indeling

Aantal kamers
1 kamer (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Gelegen op
2e woonlaag
Voorzieningen
Lift

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren