Trompenburgstraat 4A t/m 65G

Amsterdam
Van € 1.045 tot 2.390 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 45 (geen beschikbaar)
  • Wonen 178 tot 285 m²

Omschrijving

Wonen aan de Amstel
De Rivierenbuurt is een van de aantrekkelijkste woongebieden van Amsterdam. Net buiten het drukke centrum en toch overal dichtbij. Met de Amstel naast de deur. De opzet van dit stadsdeel stamt nog uit de eerste helft van de 20e eeuw, toen de bekende architect Berlage de vrije hand kreeg om stedenbouw te voorzien van een menselijke maat. Dat maakt het hier begin 21e eeuw nog steeds zeer aangenaam wonen, ook in de Trompenburgstraat.

Karakteristieke buurt
Het appartementencomplex aan de Trompenburgstraat is perfect ontsloten door de nabijheid van de ringweg A10, met directe aansluitingen op de A1, A2, A4 en A9. Tram en bus stoppen om de hoek aan de Amsteldijk en de NS-stations Amstel en RAI liggen op loopafstand. Met de tram, de metro of de fiets naar het stadscentrum is een kwestie van 10 minuten. Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer snel bereikbaar. De nabijheid van de Amstel zorgt voor een karakteristiek Amsterdamse beleving van de buurt. Bovendien levert deze waterweg een ideale uitvalsroute op om er langs wandelend of fietsend de hectiek van de stad te verruilen voor de rust van het Amstelpolderland.

Balkon op het zuiden
De 44 luxe appartementen aan de Trompenburgstraat zijn in vijf verschillende uitvoeringen verdeeld over vier verdiepingen. De vloeroppervlakte varieert van ca. 80 tot 120 m2. Elke woning heeft een eigen berging op de begane grond. Naast een ruime woonkamer bevatten de woningen twee of drie slaapkamers. De driekamerappartementen hebben een open keuken met ATAG inbouw-apparatuur, een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine, een badkamer met ligbad en luxe doucheset, moderne wastafel met luxe mengkraan, spiegel, planchet en design handdoekradiator, separate toiletruimte en een zonnig balkon op het zuiden.

Het penthouse gelegen op de vijfde verdieping heeft naast een royale woonkamer, drie slaapkamers, een luxe keuken met inbouwapparatuur en een riant dakterras van ca. 45 m2.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 45 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • appartementen

    Bovenwoning Van € 1.045 tot 2.390 /mnd
    • wonen 178 tot 285 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Trompenburgstraat 4A t/m 65G

Van € 1.045 tot 2.390 /mnd