Primus Almere - 16 appartementen

Almere
Van € 900 tot 1.300 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (geen beschikbaar)

Omschrijving

Het gebouw “Primus” ligt in de Oostvaardersbuurt aan de Pieter van Damstraat. Het gebouw bestaat uit twee woonlagen en de appartementen liggen alle langs een ruime hal.

Oostvaardersbuurt is een wijk nabij natuurgebied Oostvaardersplassen en heeft een goede verbinding met de uitvalswegen naar de A6 richting Amsterdam en richting Lelystad. Ook Hilversum en Utrecht zijn via de A6 en A27 goed bereikbaar. Bent u afhankelijk van het openbaar vervoer? Geen probleem, de trein stopt op slechts een paar minuten lopen op station Almere Oostvaarders. Vanuit hier vertrekken ook bussen naar andere stadsdelen van Almere.

De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, kookplaat en combi oven. De badkamer heeft een inloopdouche, 2e vrijhangend toilet en wastafel. Er is ook nog een separaat toilet aanwezig.

Zie jij jezelf hier wel wonen?
Heeft u belangstelling? U kunt zich inschrijven middels een complete aanvraag. Graag al uw documenten delen in uw account. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Houd er rekening mee dat er inkomensvoorwaarden gelden. Daarnaast wordt standaard 1 maand de bruto huurprijs als borg gevraagd. Afhankelijk van uw situatie kan deze borg hoger zijn.

Let op; de getoonde foto's zijn ter impressie. Het appartement is niet gemeubileerd.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Appartementen

    Portiekflat en bovenwoning Van € 900 tot 1.300 /mnd
    Huis Wonen Kamers Prijs
    Pieter van Damstraat 40 E Verhuurd 60 m² wonen 2 kamers € 900 /mnd
    Pieter van Damstraat 42 -C Verhuurd 60 m² wonen 2 kamers € 925 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Primus Almere - 16 appartementen

Van € 900 tot 1.300 /mnd