Veldhoven - Bosakker

Veldhoven Sale started
From € 538,000 to € 920,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 46 (16 available)
  • Living area 125 to 208 m²
  • Number of rooms 4 to 6
  • Plot size 176 to 487 m²
Eyecatcher Bouw start januari 2023! Er nog enkele tweekappers te koop.

Project Veldhoven - Bosakker

VELDHOVEN - BOSAKKER - bouw start januari 2023!

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Inschrijven kan via de projectwebsite bosakker-veldhoven.nl.

Vlakbij Eindhoven is door ons in alle stilte hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk. Buiten de ring, midden in het groen, in Veldhoven. Ondertussen zijn we in een dusdanig ver stadium, dat wij je graag meenemen in een eerste verkenning. Maar, we willen je waarschuwen; Bosakker laat je hart sneller kloppen. Door de enorme diversiteit in het woningaanbod, maar ook aantal woningen, is er voor iedereen een favoriet. Passend bij jouw lifestyle en levensfase. Een plek waar je 't liefst vandaag nog 'ja' tegen zegt. Wat kan, via een voorinschrijving. Geheel vrijblijvend, zonder gevolgen. Dus spreekt Bosakker je aan? Spreek je dan uit!

MIDDEN IN HET GROEN, TUSSEN BOSSEN EN VELDEN. WELKOM THUIS!
Bosakker laat zich het makkelijkst beschrijven als een authentiek Brabants 'gehucht'. De intentie is echter, om hier in het bestaande groen - tegen de rand van het bos - een idyllisch, modern en eigentijds Brabants dorp te laten verrijzen. Wat vraagt om een eigentijdse architectuur, zonder de romantiek ‘van toen’ te verliezen. Dit is de reden dat we dicht bij de oorsprong zijn gebleven en het verleden hebben vertaald naar de wereld van nu.

In Bosakker hebben we gekozen voor een ongekend gevarieerd woonprogramma met veel verschillende woningtypen. Binnen Bosakker is er plek voor iedereen. Van ruim opgezette kavels met vrijstaande landelijk moderne woningen, tot prachtig langgerekte woonblokken waarin ruimte is voor starters. Woningen waarmee we een nieuwe schaal creëren die de dynamiek van de wijk - en die van jou - alleen maar ten goede komt.

WONINGAANBOD
In het plan Bosakker worden in totaal 129 woningen gerealiseerd, waarvan 83 huurwoningen en 46 koopwoningen in een gevarieerd aanbod. De verkoop bestaat uit 7 levensloopbestendige woningen, 24 tweekappers, 7 geschakelde vrijstaande woningen en 8 vrijstaande huizen.

INTERESSE?
Neem een kijkje op de projectwebsite bosakker-veldhoven.nl voor meer informatie.
Je kunt je interesse nog steeds kenbaar maken via de projectwebsite voor je favoriete woning! Indien jouw favoriete woning in optie staat, dan wordt je automatisch reservekandidaat op de lijst.
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Van Santvoort Makelaars / 040 269 25 30).

Photos

Surroundings

LIGGING
Bosakker ligt in het westelijk deel van Veldhoven, midden in de Kempen. Heerlijk dichtbij de 'acht zaligheden' zoals Knegsel, Duizel en Eersel. Met de nieuwe op- en afrit van ASML, ben je in alle eerlijkheid net zo snel in hartje Eindhoven. Of - de andere kant op - in een kleine drie kwartier in Antwerpen.

BEREIKBAARHEID
Bosakker is goed bereikbaar. Met doorgaande fietsroutes, maar ook met directe OV lijnen ben je lekker snel in het centrum van Veldhoven of Eindhoven. De omliggende (snel)wegen zorgen er voor dat je kan gaan en staan waar je wil. En met het vliegveld om de hoek, ligt Europa aan je voeten.

VOORZIENINGEN
In Bosakker geniet je van alle voorzieningen die Veldhoven heeft. Voor boodschappen hoef je nooit ver weg. En het Sondervick College is dusdanig dichtbij, dat kinderen met de fiets naar school kunnen. In medisch opzicht is er het MMC, die je verzekerd van aandacht als dat nodig is.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale June 2022

Residential property types

Of the 46 houses in this project 16 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Veldhoven - Bosakker

From € 538,000 to € 920,000 v.o.n.