Vossen-Breuers ll Het Domein

Tegelen Sale started
From € 320,000 to € 355,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 22 (2 available)
 • Living area 78 to 130 m²
 • Number of rooms 3 to 5
 • Plot size 96 to 234 m²

Project Vossen-Breuers ll Het Domein

Vossen-Breuers
Het Domein
Beej de Aje Sigarefabriek

Geschiedenis
Vossen-Breuers: de Aje Sigarefabriek. Of ook wel de oude sigarenfabriek van Peter Hendrik Vossen. Mocht je in (de buurt van) Tegelen wonen dan ken je dit historische gebouw vast en zeker. Anno 1935 was de fabriek hét middelpunt van de Tegelse sigarenindustrie. Het pand aan de Roermondseweg is
nu, bijna een eeuw later, één van de laatste overblijfselen uit deze periode.
De locatie kreeg de aflopen jaren wisselende bestemmingen, maar nu is de knoop dan definitief doorgehakt: de sigarenfabriek wordt flink onder handen genomen en wordt omgebouwd tot een prachtige woonlocatie.

Transformatie
De historische sigarenfabriek wordt nieuw leven ingeblazen! Het vervallen gebouw wordt getransformeerd tot sfeervolle loft-appartementen; De Fabriek. Het aangrenzende terrein wordt omgetoverd tot een unieke woonplek voor jong en ouder; Het Domein. Het Domein gaat bestaan uit een grote variatie bijzondere woningen.

In Vossen-Breuers woon je hoe dan ook op een unieke plek!

Tegelen
Tegelen is een stadsdeel van Venlo en kent naast Vossen-Breuers nog vele andere mooie, historische panden. Behalve een winkelcentrum met voorzieningen in onder andere horeca en supermarkten, ligt Tegelen dicht bij de Maas.

In rustige natuurgebieden is het goed vertoeven en kan je heerlijk wandelen en fietsen. Het dorp heeft zowel een bus- als treinverbinding en ligt aan de autosnelwegen A73 en A74. Vanuit hier ben je zo in Venlo, Roermond of Duitsland.

HET DOMEIN
Bij het ontwerp van de woningen in Het Domein heeft de architect zich laten inspireren door de vooroorlogse industriële bouwstijl. Alle woningen reflecteren zo een stukje van de rijke historie en sluiten naadloos aan bij de uitstraling van de naastgelegen sigarenfabriek waarin 8 loft-appartementen worden gerealiseerd.

Het aangrenzende terrein van het oude fabrieksgebouw wordt op de schop genomen en maakt plaats voor een spectaculaire woonlocatie. Van de in totaal 34 woningen zijn er 22 bestemd voor verkoop. De stijl van de huizen is geïnspireerd op de vooroorlogse industriële bouwstijl, waardoor deze woningen optimaal bij de uitstraling van de naastgelegen sigarenfabriek passen. De woonwijk heeft een sterk groen karakter. Niet alleen door de ruime opzet met veel ruimte om te spelen en voor beplantingen. In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid.

Voor ieder wat wils
In Het Domein verschijnt een diversiteit aan woningen. Naast comfortabele gezinswoningen is er plaats voor gelijkvloerse, toekomstbestendige woningen. De woningen zijn standaard voorzien van een complete badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet. Door het aanbod van diverse opties zoals een grotere woonkamer of dubbele tuindeur kan je jouw woning precies aan laten sluiten bij jouw persoonlijke woonwensen!

Groen
Het groene karakter van de woonwijk wordt ook doorgetrokken in de woningen. Deze zijn energiezuinig, volledig elektrisch en ieder huis heeft zijn eigen zonnepanelen en een eigen lucht- en waterpomp. Daarnaast is er ventilatie met warmteterugwinning en een lage temperatuur (vloer)verwarming.

Ontwikkeling
Het Domein wordt ontwikkeld en gebouwd door Van Wijnen. Van Wijnen staat voor het samen bouwen aan ruimte voor een beter leven en heeft ruim 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Ze hebben oog voor het milieu en de planeet en denken bij het bouwen dan ook aan de toekomstige generaties.

De woningen komen beschikbaar in de verhuur en verkoop. Op de website houden wij je op de hoogte van de vorderingen. Wij zullen enkel de verkoop verzorgen.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale December 2021

Nieuws

 • August 18, 2022

  Nieuwsbericht!

  De laatste weken is op de locatie veel grondwerk verzet. Daarnaast is het bestemmingsplan onlangs vastgesteld door de gemeenteraad. De verkoopdrempel is tevens al geruime tijd gehaald. Dat betekend dat er ...

  Read more on nieuwwonenvenlo.nl
 • January 13, 2022

  Verkoopstukken

  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het meer- en minderwerk of over hoe gaat het proces van een aankoop nu van A tot Z of ben je benieuwd naar alle technische details? Dit alles en meer is nu te vinden ...

  Read more on nieuwwonenvenlo.nl
 • December 20, 2021

  Verkoop gestart!

  Bekijk hier de definitieve prijzen per woning.InschrijvingWil je meedingen naar 1 van deze prachtige woningen kun je via het digitale inschrijfformulier maximaal 5 voorkeurswoningen opgeven. Let op: zonder complete ...

  Read more on nieuwwonenvenlo.nl

Residential property types

Of the 22 houses in this project 2 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings
Sold (u.res.) Under negotiation Available

Downloads

Vossen-Breuers ll Het Domein

From € 320,000 to € 355,000 v.o.n.