Spuifront

Oud-Beijerland Sale started
From € 347,500 to € 1,165,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 72 (3 available)
 • Living area 71 to 259 m²
 • Number of rooms 1 to 4
 • Plot size 30 m²
Eyecatcher Laatste kans! Nog enkele woningen beschikbaar.

Project Spuifront

Verkoop is gestart -- Start bouw januari 2022 -- Reeds 90% verkocht

Spuifront, wonen op het de plek waar het water leeft

Historie en toekomst
In de verte nadert een jacht. Dichtbij dobbert een koppel zwanen. Een lome golfslag rimpelt het wateroppervlak. Het is een beeld dat iedereen in Oud-Beijerland kent. Hier, aan het Spui, leeft het dorp. Hier ligt de historie van Oud-Beijerland. En dat niet alleen: hier ligt ook toekomst. Toekomst voor de bewoners van Spuifront, een wijkje dat op een locatie ligt die al veel langer bestemd is voor woningbouw. Op de plek waar het Spui en de jachthaven elkaar raken, komt een afwisselend palet aan woningen en appartementen te staan.

Zó krijgt de locatie aan het Spui een nieuwe toekomst
De kaart van Spuifront wordt ingekleurd met uiteenlopende woningtypen. Maar liefst drie architectenbureaus tekenden voor de afwisselende vormgeving van het plan. Hogere gebouwen aan de rivierkant, meer laagbouw aan de kant van de dijk. In totaal komen er niet meer dan 72 woningen te staan. Dat aanbod is verdeeld over (top)appartementen, penthouses, kade- en dijkwoningen, herenhuizen en maisonnettewoningen.

Het aanbod - de type woningen

Appartementen en penthouses ‘Colorado’
Slechts elf appartementen telt Colorado: appartementen, topappartementen en een penthouses, verdeeld over vier verdiepingen. Daardoor heeft u altijd een hoekappartement, met nog meer zicht naar buiten. En door de drie verschillende typen is er altijd een indeling die bij uw woonvoorkeuren past, met twee of drie slaapkamers. Alle appartementen beschikken over een balkon of terras.

Kadewoning ‘Oder’
Wát een ruimte om te wonen heeft u in de vijf kadewoningen ‘Oder’! Pal aan de kade heeft u maar liefst vier woonlagen tot uw beschikking. En met de woonkamer gesitueerd op de eerste etage is het uitzicht er letterlijk onbelemmerd. Dat creëert bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een keuken op de begane grond. Of misschien wel die praktische werkruimte of dat inspirerende atelier. Meer ruimte nodig? Kies dan voor de hoekwoning in XL-uitvoering.

Kadewoning ‘Wolga’
Het gemak van drie slaapkamers. De luxe van een eigen werkkamer op de begane grond. Of voor die praktijk die u altijd al wilde beginnen. En een altijd veranderend uitzicht over het water. Ziet u zichzelf al zo wonen? Het kan, in een van de twee kadewoningen Wolga die in Spuifront zijn opgenomen. En ook buiten gaat uw woonplezier verder, met een eigen dektuin aan het groene binnengebied.

Dijkwoningen ‘Verdon’
Zes dijkwoningen van het type ‘Verdon’ telt het plan voor Spuifront. Met als extraatje een begane grond waar u altijd een bestemming voor heeft, zoals een aparte werk- of studeerkamer of kantoor aan huis. De woon- en eetkamer zijn boven te vinden, waarvoor u een inspirerend uitzicht heeft. Aan de praktische bruikbaarheid van uw dijkwoning is ook gedacht. Wat zou u denken van drie slaapkamers? En met een dektuin in het verlengde van de woonkamer is ook buitenplezier gegarandeerd.

Appartementen ‘Douro’
Met negentien appartementen is ‘Douro’ het grootste van de drie appartementengebouwen aan deze zijde van het plan. En met zeven verdiepingen reikt het uitzicht ook nog eens veel verder. Daarmee is het penthouse op de zevende etage het absolute summum van woongenot, samen met de twee topappartementen een verdieping lager. Op de begane grond en de eerste tot en met vijfde verdieping vindt u maximaal drie appartementen. U heeft in Douro keus uit drie of vier slaapkamers.

Maisonnettes en appartementen ‘Sonnaz’
In Sonnaz kunt u twee kanten uit: tweelaags wonen in een van de drie tweelaagse maisonnettes of comfortabel gelijkvloers in een van de vijf appartementen. Het voordeel van een maisonnette is natuurlijk die tuin op de begane grond. Kiest u voor een hogere etage, dan gaat per verdieping het uitzicht een stukje verder. Zeker als u de voorkeur geeft aan het riante topappartement vierhoog, waar u ook nog een heerlijk balkon én een terras tot uw beschikking heeft.

Appartementen ‘Arno’
Ook gebouw ‘Arno’ is met maar twaalf appartementen een intiem project: u weet wie uw medebewoners zijn. Die appartementen zijn verdeeld over vijf verdiepingen. Wat heeft uw voorkeur? Wonen op de eerste verdieping met de luxe van een dektuin? Of hoger, waar het uitzicht steeds mooier wordt en u zelfs uw intrek kunt nemen in het topappartement vijfhoog met terras?

Kadewoningen ‘Donau’
Vanuit uw woonkamer kijkt u uit over het Spui. Het is een uitzicht dat nooit gaat vervelen, vanuit de twee kadewoningen ‘Donau’. Met vier woonlagen heeft u er de ruimte. Vooral voor een creatieve invulling van de begane grond: keuken, atelier, werk- of studeerkamer of praktijkruimte? Met vijf slaapkamers heeft iedereen van het gezin een eigen kamer. En vanuit de woonkamer stapt u zó de dektuin op om van de zon te genieten.

Dijkwoningen ‘Loire’
Wonen aan de andere kant van de dijk, dichtbij het water. Met toch die sensatie van het Spui om de hoek. Is dat wat u zoekt, in een van de twee dijkwoningen Loire? Ook hier heeft u weer het plezier van een woon- en eetkamer op de eerste verdieping, uitkijkend over het dorp. Met drie slaapkamers is er ook aan de praktische invulling gedacht. En uw buitenverblijf is de dektuin, grenzend aan de woonkamer eenhoog.

(Hoek)herenhuis ‘Yukon’
Het is zo’n huis dat meteen de aandacht trekt, met z’n statige vormgeving. Een herenhuis als ‘Yukon’, als enige ook nog eens halfvrijstaand gelegen op de hoek van Spuifront. Hier heeft u ook de ruimte die u binnenin in zo’n herenhuis verwacht. Met als extraatje die multifunctioneel bruikbare begane grond. Studeren? Werken? Een hobbyruimte? Aan u de keus. Met de woon- en eetkamer eenhoog heeft u een onbelemmerd uitzicht naar buiten, ook vanaf de uw dektuin. Drie slaapkamers op de tweede verdieping maken uw woonplezier compleet.

Herenhuizen ‘Hudson’
Valt u voor het type herenhuis? Chique architectuur, met binnenin maximaal bruikbare afmetingen? Dan spreken de voordelen van de vier herenhuizen ‘Hudson’ u ongetwijfeld aan. Hier kunt u op de begane grond prima studeren en werken, terwijl de woon- en eetkamer eenhoog een extra dimensie toevoegen aan het wonen in Spuifront: het uitzicht. Een etage hoger heeft u drie slaapkamers tot uw beschikking, inclusief een badkamer. Uw tuin: de dektuin, grenzend aan de woonkamer.

Photos

Surroundings

Spuifront - Wonen aan de rand - en toch zo centraal
Spuifront is een wijkje dat aan twee kanten grenst aan het water. Aan de voorkant stroomt het Spui, aan de zijkant raakt Spuifront aan de jachthaven. Wonen op deze plek voelt als wonen in een levend schilderij. Scheepvaartverkeer laat het beeld van het Spui er elke keer weer anders uitzien. De bedrijvigheid in de jachthaven brengt weer gezelligheid met zich mee.

Vanuit de appartementengebouwen aan het Spui reikt het uitzicht kilometers ver: over het water van Spui, de Beerenplaat en de Oude Maas. Maar ook met twee benen op de grond is het genieten. Wandel over de promenade die langs het Spui komt te liggen en volg de schepen op weg naar onbekende bestemmingen. Loop naar de haven en ervaar de gezellige drukte om een mooie zomerdag. Het is het privilege dat straks heel gewoon en toch zo bijzonder is in Spuifront.

Alles wat u zoekt is hier te vinden
Het is niet het enige wat wonen op deze plek zo bijzonder maakt. In Oud-Beijerland klopt het hart van de hele Hoeksche Waard. Met z’n centrumfunctie huisvest het dorp alles wat u graag binnen bereik heeft. De bekende landelijke ketens naast de kleinschalige lokale specialiteitenwinkels. Horeca te kust en te keur, met restaurants en terrassen die voor u straks al om de hoek beginnen. En meer: scholen, sportverenigingen, events en cultuur. De ligging aan de A29 maakt Oud-Beijerland ook eenvoudig bereikbaar vanuit Rotterdam of Brabant.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale July 2021

Residential property types

Of the 72 houses in this project 3 are available

 • Sonnaz

  Galleried apartment From € 594,500 to € 807,500 v.o.n.
  • living area 123 to 156 m² Living area
  • number of rooms 3 to 4 rooms
  House Living area Rooms Price
  Sonnaz (Bouwnr. 46) 123 m² living area 3 rooms € 594,500 v.o.n.
  Sonnaz (Bouwnr. 61) 156 m² living area 4 rooms € 807,500 v.o.n.
  Sonnaz (Bouwnr. 45) Sold 91 m² living area 4 rooms € 439,500 v.o.n.
  Sonnaz (Bouwnr. 53) Sold 91 m² living area 4 rooms € 462,500 v.o.n.
  Sonnaz (Bouwnr. 54) Sold 123 m² living area 3 rooms € 602,500 v.o.n.
 • Colorado

  Galleried apartment € 634,500 v.o.n.
  • living area 129 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  House Living area Rooms Price
  Colorado (Bouwnr. 1) Under option 129 m² living area 3 rooms € 634,500 v.o.n.
  Colorado (Bouwnr. 10) Sold 159 m² living area 4 rooms € 904,500 v.o.n.
  Colorado (Bouwnr. 11) Sold 176 m² living area 4 rooms € 1,009,500 v.o.n.
  Colorado (Bouwnr. 2) Sold 110 m² living area 3 rooms € 569,500 v.o.n.
  Colorado (Bouwnr. 3) Sold 106 m² living area 3 rooms € 557,500 v.o.n.
  Colorado (Bouwnr. 4) Sold 94 m² living area 3 rooms € 474,500 v.o.n.
  Colorado (Bouwnr. 5) Sold 129 m² living area 3 rooms € 642,500 v.o.n.
  Colorado (Bouwnr. 6) Sold 110 m² living area 3 rooms € 577,500 v.o.n.
  Colorado (Bouwnr. 7) Sold 106 m² living area 3 rooms € 564,500 v.o.n.
  Colorado (Bouwnr. 8) Sold 94 m² living area 3 rooms € 482,500 v.o.n.
  Colorado (Bouwnr. 9) Sold 176 m² living area 5 rooms € 959,500 v.o.n.
 • Arno

  Galleried apartment From € 402,500 to € 475,500 v.o.n.
  • living area 81 to 84 m² Living area
  • number of rooms 1 room
  House Living area Rooms Price
  Arno (Bouwnr. 39) Sold 84 m² living area 3 rooms € 399,500 v.o.n.
  Arno (Bouwnr. 40) Sold 81 m² living area 3 rooms € 405,000 v.o.n.
  Arno (Bouwnr. 41) Sold 84 m² living area 3 rooms € 415,000 v.o.n.
  Arno (Bouwnr. 47) Sold 84 m² living area 3 rooms € 409,500 v.o.n.
  Arno (Bouwnr. 48) Sold 81 m² living area 3 rooms € 402,500 v.o.n.
  Arno (Bouwnr. 49) Sold 84 m² living area 3 rooms € 419,500 v.o.n.
  Arno (Bouwnr. 55) Sold 84 m² living area 3 rooms € 419,500 v.o.n.
  Arno (Bouwnr. 56) Sold 81 m² living area 3 rooms € 409,500 v.o.n.
  Arno (Bouwnr. 57) Sold 84 m² living area 3 rooms € 429,500 v.o.n.
  Arno (Bouwnr. 62) Sold 81 m² living area 3 rooms € 417,500 v.o.n.
  Arno (Bouwnr. 63) Sold 84 m² living area 3 rooms € 437,500 v.o.n.
  Arno (Bouwnr. 67) Sold 83 m² living area 3 rooms € 475,500 v.o.n.
 • Donau

  Staggered From € 649,500 to € 775,000 v.o.n.
  • living area 180 to 206 m² Living area
  • number of rooms 1 room
  House Living area Rooms Price
  Donau (Bouwnr. 12) Sold 180 m² living area 8 rooms € 649,500 v.o.n.
  Donau (Bouwnr. 13) Sold 206 m² living area 1 room € 783,953 v.o.n.
 • Douro

  Apartment with shared street entrance € 462,500 v.o.n.
  • living area 92 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  House Living area Rooms Price
  Douro (Bouwnr. 44) Sold under reservation 92 m² living area 3 rooms € 462,500 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 37) Sold 81 m² living area 3 rooms € 399,500 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 38) Sold 71 m² living area 3 rooms € 352,500 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 42) Sold 143 m² living area 3 rooms € 729,500 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 43) Sold 114 m² living area 4 rooms € 547,500 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 50) Sold 143 m² living area 3 rooms € 737,500 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 51) Sold 114 m² living area 4 rooms € 555,000 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 52) Sold 92 m² living area 3 rooms € 459,500 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 58) Sold 143 m² living area 3 rooms € 745,500 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 59) Sold 114 m² living area 4 rooms € 563,000 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 60) Sold 92 m² living area 3 rooms € 467,500 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 64) Sold 143 m² living area 3 rooms € 753,500 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 65) Sold 114 m² living area 4 rooms € 571,500 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 66) Sold 92 m² living area 3 rooms € 491,500 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 68) Sold 143 m² living area 3 rooms € 764,000 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 69) Sold 114 m² living area 4 rooms € 615,000 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 70) Sold 143 m² living area 3 rooms € 808,500 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 71) Sold 114 m² living area 4 rooms € 602,500 v.o.n.
  Douro (Bouwnr. 72) Sold 259 m² living area 4 rooms € 1,165,000 v.o.n.
 • Hudson

  Row house From € 459,500 to € 584,500 v.o.n.
  • living area 125 to 154 m² Living area
  • number of rooms 1 room
  House Living area Rooms Price
  Hudson (Bouwnr. 22) Sold 151 m² living area 6 rooms € 579,500 v.o.n.
  Hudson (Bouwnr. 23) Sold 151 m² living area 6 rooms € 577,500 v.o.n.
  Hudson (Bouwnr. 24) Sold 154 m² living area 6 rooms € 584,500 v.o.n.
  Hudson (Bouwnr. 25) Sold 125 m² living area 5 rooms € 459,500 v.o.n.
 • Loire

  Semi-detached residential property € 559,500 v.o.n.
  • living area 155 m² Living area
  • number of rooms 1 room
  House Living area Rooms Price
  Loire (Bouwnr. 26) Sold 155 m² living area 6 rooms € 559,500 v.o.n.
  Loire (Bouwnr. 27) Sold 155 m² living area 6 rooms € 559,500 v.o.n.
 • Oder

  Row house From € 579,500 to € 819,500 v.o.n.
  • living area 147 to 222 m² Living area
  • number of rooms 1 room
  House Living area Rooms Price
  Oder (Bouwnr. 14) Sold 147 m² living area 6 rooms € 579,500 v.o.n.
  Oder (Bouwnr. 15) Sold 147 m² living area 6 rooms € 579,500 v.o.n.
  Oder (Bouwnr. 16) Sold 157 m² living area 6 rooms € 614,500 v.o.n.
  Oder (Bouwnr. 17) Sold 147 m² living area 6 rooms € 579,500 v.o.n.
  Oder (Bouwnr. 18) Sold 222 m² living area 6 rooms € 819,500 v.o.n.
 • Sonnaz - maisonette

  Maisonnette From € 347,500 to € 1,165,000 v.o.n.
  • living area 71 to 259 m² Living area
  • number of rooms 1 room
  House Living area Rooms Price
  Sonnaz - maisonette (Bouwnr. 34) Sold 99 m² living area 4 rooms € 349,500 v.o.n.
  Sonnaz - maisonette (Bouwnr. 35) Sold 100 m² living area 3 rooms € 347,500 v.o.n.
  Sonnaz - maisonette (Bouwnr. 36) Sold 156 m² living area 5 rooms € 582,500 v.o.n.
 • Verdon

  Row house From € 447,500 to € 557,500 v.o.n.
  • living area 128 to 157 m² Living area
  • number of rooms 1 room
  House Living area Rooms Price
  Verdon (Bouwnr. 28) Sold 157 m² living area 6 rooms € 557,500 v.o.n.
  Verdon (Bouwnr. 29) Sold 155 m² living area 6 rooms € 537,500 v.o.n.
  Verdon (Bouwnr. 30) Sold 155 m² living area 6 rooms € 537,500 v.o.n.
  Verdon (Bouwnr. 31) Sold 155 m² living area 6 rooms € 537,500 v.o.n.
  Verdon (Bouwnr. 32) Sold 156 m² living area 6 rooms € 539,500 v.o.n.
  Verdon (Bouwnr. 33) Sold 128 m² living area 5 rooms € 447,500 v.o.n.
 • Wolga

  Double house From € 627,500 to € 642,500 v.o.n.
  • living area 154 m² Living area
  • number of rooms 1 room
  House Living area Rooms Price
  Wolga (Bouwnr. 19) Sold 154 m² living area 6 rooms € 627,500 v.o.n.
  Wolga (Bouwnr. 20) Sold 154 m² living area 6 rooms € 627,500 v.o.n.
 • Yukon

  Semi-detached residential property € 659,500 v.o.n.
  • living area 71 to 259 m² Living area
  • number of rooms 1 room
  House Living area Rooms Price
  Yokon (Bouwnr. 21) Sold 161 m² living area 5 rooms € 659,500 v.o.n.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Spuifront

From € 347,500 to € 1,165,000 v.o.n.