Groeneweg Noordhoek

Noordhoek Construction started
From € 311,000 to € 495,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 14 (10 available)
  • Living area 130 to 206 m²
  • Number of rooms 3 to 5
  • Plot size 200 to 900 m²
Eyecatcher Wonen in een eigentijdse duurzame energiezuinige woning in Noordhoek!

Project Groeneweg Noordhoek

Het project Groeneweg voegt met zijn 14 bijzonder energiezuinige woningen een uniek project toe aan de kern van Noordhoek. De architectuur is eigentijds, modern en geïnspireerd op het dorpse karakter. Door de keuze voor een baksteen identiek aan de naast gelegen oude boerderij, hout afwerking en de antraciet kozijnkleuren passen de woningen uitstekend bij de sfeer van de locatie. De woningen worden gerealiseerd op hele ruime erfpacht kavels variërend van circa 200 m², 300m² en 900m².

Het project is inmiddels gestart en de verwachting is dat eind 2023 de woningen worden opgeleverd.

De woningen worden bijzonder duurzaam opgeleverd en worden voorzien van diverse energie oplossingen zoals triple glas, hybride warmtepomp, vloerverwarming op alle verdiepingen en zonnepanelen met een bovengemiddeld gezamenlijk vermogen van 8.000 W per uur. De nieuwe eigenaren profiteren hier onmiddellijk van door de extreem lage energielasten. Met de tarieven van vandaag de dag scheelt je dat honderden euro’s per maand aan woonlasten. De zonnepanelen zijn efficiënt gelegen op het zuiden.

De woningen zullen een energielabel A +++ gaan krijgen.

De onderliggende grond wordt onder uiterst gunstige erfpachtvoorwaarden uitgegeven. Ook hier heeft de nieuwe eigenaar, in vergelijking met de huidige door de hypotheekverschaffer aangeboden rentes, een beduidend financieel voordeel van. Wij informeren je graag en transparant over deze voorwaarden.

Al bij al kan je hier niet alleen duurzaam wonen, maar ook financieel aantrekkelijk en dan ook nog in een omgeving waar het goed genieten is.

Wonen in Noordhoek is elke dag heerlijk thuiskomen in een dorpse oase van rust en ruimte. Hier laat je de hectiek van alledag achter je. Ben je in een oogwenk in de weidse poldernatuur. Loop je ’s avonds je ronde met de hond langs de dijken en weilanden. De weelde van dorpse geborgenheid op nog geen half uur van de stad, precies zoals jij dat wilt.

Noordhoek is een gezellig, klein dorp met ongeveer 1.100 inwoners in de gemeente Moerdijk. Het dorp heeft een rijke agrarische historie in de vlas- en champignonteelt. In het centrum van het dorp staan de karakteristieke St. Jozefkerk en de naastgelegen brede school, de St. Jozefschool. Het dorp kent ook een rijk verenigingsleven met onder andere een voetbalclub, tennisvereniging, een ponyclub, carnavalsvereniging en een tafeltennisvereniging. De lokale gemeenschap kenmerkt zich door actieve betrokkenheid bij het wel en wee van het dorp. Het plaatselijke café, waarvan de bewoners van Noordhoek eigenaar zijn, geeft onderdak aan de dart-, biljart- en duivenvereniging.

Dit dorpje ligt tussen Klundert, Fijnaart, Standdaarbuiten en Zevenbergen en is centraal gelegen nabij de A17, A59, A4 en de A16. Via deze uitvalswegen zijn de volgende steden goed bereikbaar:

- Haven- en industriegebied Moerdijk (ca. 10 minuten)
- Zevenbergen (ca. 10 minuten)
- Dordrecht (ca. 20 minuten)
- Roosendaal (ca. 20 minuten)
- Breda (ca. 25 minuten)
- Bergen op Zoom (ca. 25 minuten)
- Rotterdam (ca. 30 minuten)
- Antwerpen (ca. 50 minuten)

Zevenbergen met veel goede voorzieningen zoals het NS station, middelbare scholen voor VMBO, HAVO en VWO, vele winkels, diverse leuke restaurants en gemeentehuis, is eenvoudig bereikbaar en slechts op 5km gelegen van Noordhoek.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: construction started
Now
Start sale November 2022
Start construction November 2022
Expected delivery December 2023

Residential property types

Of the 14 houses in this project 10 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Groeneweg Noordhoek

From € 311,000 to € 495,000 v.o.n.