Villa Oranje

Mill In preparation
From € 449,900 to € 719,900 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 13 (13 available)
  • Living area 80 to 131 m²
  • Number of rooms 3

Project Villa Oranje

NOG 2 BESCHIKBAAR, 11 VAN DE 13 GERESERVEERD

Gelijkvloers wonen in een sfeervol pand met de gezelligheid en voorzieningen van het centrum direct naast de deur: dát vindt u in Villa Oranje in Mill. Symphony Estates ontwikkelt een appartementenvilla met 10 appartementen en 3 penthouses in diverse formaten, variërend van ca. 80 m2 – 130 m2 woonoppervlakte.

De rijke architectuur refereert door details als hoge ramen, trappartijen, dakranden met overstek en de vele dakkapellen aan de grandeur van een chique stadsvilla van weleer. Wat de appartementen/ penthouses allen gemeen hebben is de sfeer, het comfort en de luxe afwerking van nu. Een fijne living, complete keuken met luxe apparatuur, veel daglicht door de glaspartijen tot aan de vloer en naast een royale masterbedroom een extra study of 2e slaapkamer.

Ook is de complete badkamer al bij de verkoopsom inbegrepen. De staal-look deuren met roedes en de hoge plafonds geven uw nieuwe appartement een heerlijk luxe en ruimtelijke uitstraling. En natuurlijk zijn de appartementen/ penthouses bijna energieneutraal en duurzaam, met o.a. vloerverwarming (en –koeling), een warmtepomp en triple glas.

ROYALE TERRASSEN EN BALKONS

De appartementen beschikken over een ruim privé (dak-)terras of balkon, veelal op het zuiden of westen gericht. Gezamenlijk kunt u ook nog eens genieten van een groen ingerichte, besloten achtertuin op het zuiden. Deze tuin biedt u naast een fraai uitzicht natuurlijk ook de mogelijkheid voor een gezellige borrel met uw buren. Ook komt hier de gezamenlijke fietsenberging met aansluitingen voor uw elektrische fiets(en). De parkeerplaatsen en privé bergingen treft u in de ondergelegen stallingsgarage, die met de lift rechtstreeks bereikbaar is.

Mede door de aandacht voor optimale zichtlijnen, veel daglicht en ruime balkons en terrassen wordt het hier fantastisch wonen.

360° photos and video

Planning

Project phase: in preparation
Now
Expected start sale June 2023
Expected start construction September 2023
Expected delivery March 2025

Residential property types

Of the 13 houses in this project 13 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Villa Oranje

From € 449,900 to € 719,900 v.o.n.