Woonpark Mortiere

Middelburg
From € 195,000 to € 750,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 46 (27 available)
  • Living area 91 to 184 m²
  • Number of rooms 3 to 6
  • Plot size 152 to 614 m²

Open House

  1. Saturday, April 1 from 10:00 AM to 12:00 PM

Project Woonpark Mortiere

NVM OPEN HUIZEN DAG - ZATERDAG 1 APRIL 2023
Tijdens de NVM Open Huizen Dag kunt u tussen 10:00u. en 12:00u. alles te weten komen over de nieuwbouwwoningen in Mortiere. U bent van harte welke in het infocentrum gelegen aan John Lee Hookerstraat 18.

Aan de zuidzijde van Middelburg, ideaal ten opzichte van ontsluitingswegen vormt zich iets moois: Woonpark Mortiere. Dé groene en waterrijke woonwijk van Middelburg!

Bezoek het infocentrum en kom alles te weten over de wijk, het huidige aanbod en ga met de makelaar de wijk in om reeds opgeleverde woningen en (toekomstige ) bouwlocaties te bekijken. Zo ervaar je alle kwaliteiten van Woonpark Mortiere!

Openingstijden:
Woensdag van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur
Overige dagen op afspraak

In een mooi gemêleerde samenstelling vinden we in Woonpark Mortiere riante vrijstaande villa's, karakteristieke twee-onder-een-kap woningen, klassieke rijwoningen en levensloopbestendige woningen, die nergens een massaliteit krijgen. Daarnaast is er een beperkt aantal vrije kavels, waar binnen de aangeven architectonische context zelf gebouwd kan worden.

De woningkoper van nu wil iets te kiezen hebben. Woonpark Mortiere bewijst helemaal van nu te zijn, de variatie is enorm! Hoewel het aanbod al breed en divers is; wordt het zelfs nóg gevarieerder, doordat voor bijna iedere woning geldt, dat de woning met tal van opties op maat gemaakt kan worden voor uw specifieke woonwensen. Individuele woonwensen krijgen binnen Woonpark Mortiere vorm. Woningen krijgen hier, meer dan waar ook, de eigen signatuur van de bewoners, terwijl ze tegelijkertijd ook allen passen binnen het uitgebalanceerde beeld van de gehele wijk. Want hoewel tal van architecten tekenen voor Woonpark Mortiere, is hier duidelijk ook sprake van een eenheid: iedereen schaart zich hier achter kwaliteit.

Ligging:

Vanuit Woonpark Mortiere vindt u binnen enkele minuten zowel uw weg naar de Randstad als ook naar België. Via het nieuw aangelegde gedeelte van de N57 met aquaduct is ook de autoroute binnen Walcheren en de route richting Schouwen en Duiveland en Noord Beveland enorm verbeterd en bent u niet meer afhankelijk van de bruggen over het kanaal door Walcheren.
Het station van de Nederlandse Spoorwegen ligt op slechts vijf fietsminuten van de wijk. Elk uur stoppen hier twee treinen richting Brabant en twee treinen richting Vlissingen. Hierdoor zijn ook scholen zoals de Hogeschool Zeeland perfect met openbaar vervoer bereikbaar.
Middelburg beschikt verder over een gezellige binnenstad met in het stadshart het grote marktplein. Dit plein wordt regelmatig gebruikt voor tal van activiteiten.

Voor watersportliefhebbers is Middelburg een prima woonplaats. Via de eigen binnenhaven vaart u met uw boot via het kanaal door Walcheren bijvoorbeeld naar het pittoreske Veere, waarna u door de sluizen het Veerse Meer op vaart richting plaatsen als Arnemuiden, Vrouwenpolder of Kamperland. En gaat dat u nog niet ver genoeg, dan is Natuurpark de Oosterschelde nog een mooie uitdaging.
Bent u strandliefhebber? Ook dan is Middelburg een ideale woonplaats voor u. Immers bent u binnen no time op uw geliefde plekje op het strand. Geen lange files, maar gewoon met de fiets! Kortom, in Middelburg is altijd wat te beleven!

Photos

Surroundings

Direct grenzend aan Woonpark Mortiere ligt de 9-holes golfbaan. Een prima onderhouden baan, waar veel liefhebbers inmiddels hun weg naar hebben gevonden. In de direct aangrenzende wijken zijn winkelcentra te vinden, waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. U vindt hier tal van winkels, waaronder verschillende supermarkten.
Verder zijn in Middelburg uiteraard diverse scholen gevestigd. Basisonderwijs en voortgezet onderwijs zijn rijkelijk vertegenwoordigd, maar tevens is er een universiteit gevestigd: Rooseveld Academy. Voor het HBO onderwijs bent u aangewezen op de Hogeschool Zeeland te Vlissingen.

360° photos and video

Video

Residential property types

Of the 46 houses in this project 27 are available

Selling agents

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Available Monday from 9:00
Call 0113-250555

Schinkel de Weerd Makelaardij

Available Monday from 9:00
Call 0118-460300
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings