Essenvelt

Middelburg
From € 447,900 to € 849,900 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 21 (12 available)
  • Living area 127 to 172 m²
  • Number of rooms 3 to 5
  • Plot size 168 to 677 m²

Project Essenvelt

Essenvelt is de overgang van stad naar land. Het is een wijk met allure: de plek waar twee werelden samenkomen om het beste in elkaar naar boven te brengen. De stedelijke voorzieningen en de gezelligheid van de stad Middelburg smelten samen met de overweldigende ruimte van het historische groen en waterrijke landschap.

In plaats van een scherpe grens wordt Essenvelt een overgangsgebied met veel aandacht voor de relatie tussen het groen in de wijk en het buitengebied. Dat groene karakter uit zich in riante kavels, geïntegreerd gevelnestkasten voor huisvesting aan diverse vogelsoorten, daken voorzien van een mos sedum dakbedekking, kruidenrijke grasbermen en kreekruggen.

Vanuit deze rust en sereniteit ligt het centrum van Middelburg met al haar stedelijke voorzieningen slechts op fietsafstand. Ook fiets je binnen een paar minuten naar het treinstation waar je via de intercity in gemakkelijke verbinding staat met de steden Goes, Rotterdam en Breda. Ook zijn deze steden goed bereikbaar met de auto. Dat is de luxe van wonen in Essenvelt.

Het ontwerp van de woningen wordt met hetzelfde oog voor detail en allure samengesteld als de ontwikkeling van de wijk zelf. Mooie, moderne architectuur met hout- en baksteendetaillering en gebruik van duurzame materialen. Bovendien is er volop variëteit aan woningtypen - vrijstaand, geschakeld of tussenwoning - en ook zijn er woningen met een volledig woonprogramma op de begane grond. Daarbij is het ook nog eens mogelijk om de woning te personaliseren.

360° photos and video

Residential property types

Of the 21 houses in this project 12 are available

Selling agents

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Available Monday from 9:00
Call (+31) 118 72 70 00

Schinkel de Weerd Makelaardij

Available Monday from 9:00
Call 0118-460300
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings