Veersepoort 5

Middelburg
From € 374,900 to € 922,500 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 100 (3 available)
  • Living area 118 to 171 m²
  • Number of rooms 4 to 7
  • Plot size 111 to 126 m²

Project Veersepoort 5

VERKOOPDAG: ZATERDAG 11 MAART
Op zaterdag 11 maart tussen 10:00 en 12:00 uur organiseren wij weer een open dag waarbij het verkoopteam klaar staat om al uw vragen te beantwoorden rondom de verkoop.

Benieuwd naar de groene woonomgeving van Veersepoort 5? Laat u rondleiden op locatie door de makelaar en beleef de vrijheid die de natuur te bieden heeft. U kunt de open dag zonder afspraak bezoeken. De open dag vindt plaats op de bouwplaats van Veersepoort 5. Zien we u snel?

Wonen in een groene wijk op steenworp afstand van het centrum van Middelburg!
Groen en gemoedelijk wonen met het centrum van Middelburg binnen handbereik. Dat is wonen in Veersepoort 5. Op deze locatie ontwikkelt Stevast Baas & Groen 75 eengezinswoningen en 33 appartementen.

Een groene buurt voor iedereen
Veersepoort 5 staat voor rustig en aangenaam wonen met een groene woonbeleving, waarbij je alle voordelen van een stad binnen handbereik hebt. Bij de ontwikkeling is ingezet op een gevarieerde woonwijk voor diverse doelgroepen. De woningen zijn zowel geschikt voor ouderen als voor gezinnen met een wisselende gezinssamenstelling. De groene- en waterrijke omgeving is perfect om te spelen, te wandelen en te genieten van de buitenlucht.

Duurzame nieuwbouw
Ook op het gebied van duurzaamheid is Veersepoort 5 zeer ambitieus. Alle woningen worden voorzien van de laatste technieken op het gebied van klimaatinstallaties en zijn zeer energiezuinig. Hierdoor kun je in elk seizoen op verantwoorde wijze genieten van een comfortabel binnenklimaat!

De woningen
Veersepoort 5 bestaat uit 75 eengezinswoningen, 30 appartementen en 3 penthouses verdeelt over royale stadsvilla’s, smaakvolle hofwoningen en luxe appartementen. Wat deze woningen uniek maakt is de grote diversiteit aan woonmogelijkheden en indelingsopties. Hierdoor kan je de woning aanpassen aan de hand van je eigen woonwensen.

Welke woning je ook kiest, alle woningen hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn allemaal zeer energiezuinig én gelegen in het mooiste stukje van Middelburg!

Photos

Surroundings

Veersepoort 5
Het beste van twee werelden, dat is wonen in Veersepoort 5 in Middelburg!

Groen en stedelijk
Wonen in een groene wijk met een stedelijk karakter. Kenmerkend voor deze groene wijk zijn het nabij gelegen Vogelpark en de royale waterpartij over de hele lengte van de wijk. Terwijl je ervaart dat je in een groene omgeving woont, ligt op slechts 5 minuten fietsen het gezellige centrum van Middelburg en aan de andere zijde, het sportpark Veerse Poort.

Ligging
In de directe nabijheid van de wijk bevinden zich diverse voorzieningen zoals: scholen, openbaar vervoer en het winkelcentrum De Veersche Poort. Via de ontsluitingsweg rijd je voor je het weet de N57 op richting je bestemming. Binnen 100 meter van de locatie zijn meerdere bushaltes gelegen en op drie kilometer afstand ligt het treinstation van Middelburg.

Winkelcentrum Veersche Poort
Het winkelcentrum Veersche Poort biedt vele winkelvoorzieningen met onder andere: een Albert Heijn, Kruidvat, een kapper, een keurslager, een kaasboer, een bakker, een cafetaria en een apotheek. Naast alle vaste winkelgelegenheden is er een wekelijkse markt waar je vis, vlees, groenten, brood, kaas en noten kunt halen.

Middelburg
Middelburg is een aantrekkelijke, trotse stad met een rijk verleden. Wanneer je door het oude stadscentrum loopt, lijkt het of je een reis terug door de tijd maakt. Wist je dat er in Middelburg wel meer dan 1.200 rijksmonumenten staan? Hiermee is Middelburg de vijfde monumentenstad van Nederland. De stad Middelburg heeft een goede mix tussen kunst, cultuur, winkels en horeca.

Voorzieningen
De vele evenementen, winkels en horecagelegenheden, maken het een levendige en gezellige stad. De winkels in het centrum van Middelburg bestaan uit een aantrekkelijke afwisseling van landelijke winkelketens en lokale speciaalzaken. Daarnaast ben je vanuit Middelburg slechts een kwartiertje verwijderd van de heerlijke Zeeuwse stranden.

360° photos and video

Residential property types

Of the 100 houses in this project 3 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings