De Entree

Kesteren Sale started
From € 275,000 to € 499,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 13 (1 available)
  • Living area 67 to 138 m²
  • Number of rooms 2 to 4

Project De Entree

Geweldige ligging, echt midden in het centrum van Kesteren en met een hele mooie, speelse uitstraling en wisselende gevels, welkom in de Entree van Kesteren. Een fraai, chique appartementengebouw met 13 appartementen. Leuk en mooi is de diversiteit van de appartementen, de variatie in groot en klein maar ook de indeling is overal net even anders. Kenmerkend is wel dat er goed over nagedacht is en er zo praktische, optimale indelingen zijn gemaakt. Ziet u zichzelf ook al wonen, echt midden in het centrum in zo een mooi comfortabel appartement? Door de variatie in ligging en oppervlakte zijn deze appartementen geschikt voor senioren als ook voor starters. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In totaliteit 13 unieke appartementen met allen een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein, een berging op de begane grond en de mogelijkheid om er nog een extra parkeerplaats bij te kopen. Het appartement wordt voorzien van een stelpost voor een keuken en een complete badkamer en toilet. U leest het al, een compleet geheel. Echter betekent dit nog wel dat u natuurlijk de keuken en badkamer naar eigen smaak en keuze kunt uitkiezen. Juist het leuke aspect van nieuwbouw is dat u het geheel helemaal naar eigen smaak en wens kunt realiseren.

Het fijne van deze appartementen is dat er veel aandacht is besteed aan de verduurzaming, met goede isolatie, zonnepanelen op het dak en vloerverwarming op basis van ventilatie en een warmtepomp. Dat maakt ze energiezuinig, comfortabel en helemaal van deze tijd.

De appartementen zijn ieder voorzien van een eigen balkon of loggia. Verder is de indeling per appartement verschillend. De appartementen zijn gelegen aan een galerij en de verdiepingen zijn bereikbaar door middel van een lift. De entree bevindt zich aan de zuidzijde van het gebouw. Aan deze zijde is ook de toegang tot het achtergelegen en afgesloten parkeerterrein. Hier is het bellentableau met intercom en video zodat men altijd kan zien wie er voor de deur staat. Vanuit de centrale hal is er toegang tot de lift, de brievenbussen en het trappenhuis naar de verdiepingen. Hier is ook de toegangsdeur naar de bergingen. Iedere eigenaar heeft hier een eigen berging met elektriciteit.

Op de eerste verdieping zijn er 7 appartementen gesitueerd en op de tweede verdieping zijn er 6 appartementen, alle appartementen hebben een balkon of loggia zodat u ook buiten kunt zitten. Deze loggia's en balkons zijn gesitueerd op het Zuiden of Westen, dit betekent dat u in de middag en/of avond heerlijk kunt genieten van het zonnetje op uw balkon of loggia.

Doordat het in het midden van het centrum gelegen is loopt u zo even naar de supermarkt, bakker of slager en haalt u de verse boodschapjes. Ook het station is op kleine afstand en dit geldt ook voor de uitvalswegen naar de omliggende dorpen en steden. Gezellig is het dorp van zichzelf en het leuke winkelaanbod zorgt er voor dat u eigenlijk voor alle dagelijkse boodschappen in het dorp terecht kan. U leest het al, een schitterend nieuw appartementencomplex waar u fijn en zorgeloos kunt wonen.

De toewijzing heeft inmiddels plaats gevonden. Echter staan alle appartementen onder optie! We hebben voor de appartementen wel een reservelijst, als de koop van de appartementen door redenen niet doorgaat komt het appartement weer vrij. Als u dan op de reservelijst staat hopen wij contact met u op te nemen.
Wilt u op de reserve lijst genoteerd worden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Photos

Surroundings

Midden in de Betuwe, heel centraal in het land!

Dertien prachtige appartementen op een mooie, centrale plek in Kesteren: samen vormen zij De Entree, een kleinschalig nieuwbouwproject op de voormalige locatie van de SPAR-supermarkt. Echt, midden in het dorp waar de Hoofdstraat en de Nedereindsestraat bij elkaar komen, bij deze kruising vindt u de locatie waar deze mooie appartementen gebouwd gaan worden.

Kesteren is het grootste dorp van de gemeente Neder-Betuwe, waartoe ook Dodewaard, Echteld, IJzendoorn, Ochten en Opheusden behoren. Op 1 januari 2022 telde het dorp 6.853 inwoners. Het ligt midden in het karakteristieke rivierengebied, in het noorden begrensd door de Nederrijn en in het zuiden door de Waal. Dit gebied staat bekend om zijn schitterende natuur.
Wandelend tussen de bloesem van de fruitboomgaarden of fietsend over de dijken bewonder je dit eeuwenoude landschap waar de Romeinen ook al hun kampen opsloegen, nu meer dan tweeduizend jaar geleden. Zowel in het dorp als in de directe omgeving is veel te zien, te doen en te beleven. Gaat u mee?

In de nabijheid van Kesteren vindt u prachtige natuurgebieden. De Betuwe zelf, de Utrechtse Heuvelrug, de Veluwe, de Gelderse Vallei, de Blauwe Kamer: aan bossen, heuvels en heide geen gebrek! Door het gebied lopen diverse fiets- en wandelroutes, waaronder de Klompenpaden, die u langs de mooiste plekken leiden. Natuurlijk kunt ook gewoon over de dijk of langs de uiterwaarden lopen. Het pontje brengt u naar de overkant en weer terug. In het voorjaar wandel je in de Betuwe tussen de bloesem van de fruitboomgaarden.

In de brochure vertellen wij u nog veel meer over het leuke, gezellige Kesteren met alle faciliteiten maar ook mooie en leuke plekken waar u uw vrije tijd door kunt brengen. Het dorp zelf heeft in de basis een mooi winkelaanbod zodat u voor de dagelijkse boodschappen in het dorp terecht kunt, wanneer u net even iets anders of extra's nodig heeft, dan kunt u in de omliggende dorpen en/of steden terecht welke snel en goed te bereiken zijn. Het station met treinverbinding naar Arnhem en Tiel zorgt er voor dat u binnen een kort tijdsbestek deze plaatsen bereikt.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale September 2022
Expected start construction May 2023

Residential property types

Of the 13 houses in this project 1 is available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

De Entree

From € 275,000 to € 499,000 v.o.n.