De Linde - Het Lint - Hoog Dalem | Vrijstaande woningen

Gorinchem Sale started
From € 775,000 to € 840,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 7 (5 available)
  • Living area 173 m²
  • Number of rooms 5
  • Plot size 421 to 500 m²

Project De Linde - Het Lint - Hoog Dalem | Vrijstaande woningen

De Linde: genieten van een leven in een parkachtige setting!

Aan de ene kant van De Linde water en aan de andere kant het mooie park van Hoog Dalem. Aantrekkelijk? Lees snel verder. Wie hier woont, leeft heerlijk buiten. De tuinen zijn opvallend groot en het park naast de deur verleidt kinderen om op avontuur te gaan.
Elk huis heeft een eigen gezicht en elk straatje oogt net weer even anders. Voor welk huis je ook kiest, altijd geniet je van wonen in de sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, dicht bij het winkelcentrum van Hoog Dalem. Stel je je eens voor dat straks de bomen volwassen zijn, de hagen overal groen kleuren en tuinen volgroeid zijn. Dit wordt echt heel bijzonder.

Wil jij wonen in een vrijstaande woning, zoek je iets unieks en wil je in alle vrijheid leven? Laat dan je licht eens schijnen over de vrijstaande woningen in Linde. Ze liggen op de mooiste plekjes aan het water en park. Zeer ruime woningen op riante kavels met ieder hun eigen identiteit.
En als kers op de taart ook nog eens heel duurzaam, gasloos en voorzien van bodemwarmtepomp en zonnepanelen! Hier ben je klaar voor de toekomst.

In de genoemde koopsom is een warmtesysteem opgenomen welke je huurt. Er is ook een mogelijkheid deze te kopen.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met één van de makelaarskantoren!

Photos

Surroundings

Waarom zou je verhuizen naar Gorinchem? Bereikbaarheid, woonkwaliteit, voorzieningen, ontspanning en cultuur. De ideale mix tussen de hectiek van de stad en de rust van een dorp: Gorinchem heeft alles om fijn te wonen. In de binnenstad heb je alle voorzieningen van een goede provinciestad, in de wijk heb je alle persoonlijke contacten zoals je die kent vanuit een Hollands dorp. Kom thuis in Hoog Dalem!

Lekker centraal:
Gorinchem is een middelgrote stad en ligt centraal tussen grote steden als Utrecht, Breda, Den Bosch en Rotterdam. In ca. 35 minuten zijn deze steden te bereiken. Binnen ca. 45 minuten sta in je in Tilburg en met een klein uurtje in Amsterdam. De aansluiting op de A15 en de A27 zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Ideaal als je voor woon-werkverkeer wat verder zou moeten reizen.

Cultuur en horeca:
In Gorinchem is veel te zien en te beleven. Zij staat bekend om al haar activiteiten en initiatieven op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast worden er vele evenementen en festivals georganiseerd. Maak een mooie stadswandeling en leer de historie kennen. Of ga eens naar het museum. Met zijn vaste en wisselende collectie is er altijd iets moois te zien. Zin in een avondje ontspannen? Ga lekker naar de bioscoop, naar één van de drie theaters of ga een hapje eten. Gorinchem heeft een overvloed aan restaurants en gezellige terrassen.

Hoe en wat in de stad:
Heerlijk shoppen in de winkelstraten. Diverse supermarkten voor je boodschappen. Een ruime keuze in basis- en middelbare scholen. Meerdere kinderdagverblijven voor je kleintje. Legio sportverenigingen en sportscholen. Buitensport? Er is een roeivereniging, zeilvereniging, duikvereniging, enzovoorts. Je kunt je boot aanleggen in de haven zodat je op mooie dagen kunt genieten van de rivieren rondom Gorinchem. Ga een balletje putten op Golfbaan The Dutch. Of pak de fiets en volg de Vestingdriehoek route langs kastelen, vestingwallen en rivieren.

Hoog Dalem: dé sfeervolle nieuwbouwwijk van Gorinchem
In Hoog Dalem woon je sfeervol tussen groen en water. Hier heb je veel ruimte om je heen en alle voorzieningen om de hoek. Het centrum van Gorinchem en de rust en ruimte van de natuur vind je dichtbij. Dat is echt Hoog Dalem.
Hoog Dalem is dé nieuwbouwwoonwijk van Gorinchem. Er zijn veel verschillende nieuwbouwhuizen in een groene, kindvriendelijke omgeving met winkels, scholen en zorg om de hoek. Wordt Hoog Dalem ook jullie nieuwe thuis?

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale July 2022

Residential property types

Of the 7 houses in this project 5 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings