Bellevue Goese Diep

Goes Construction started
From € 450,000 to € 1,275,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 59 (35 available)
  • Living area 82 to 203 m²
  • Number of rooms 2 to 7
  • Plot size 154 to 358 m²

Project Bellevue Goese Diep

Dat Goes een stad aan het water is, merkt u nergens beter dan hier. Deze groene omgeving, pal aan het water, ademt een zorgeloze rust uit. Voelde wonen ooit al eens zo ontspannen? Het glinsterende water, het geritsel van het groen, het zachte briesje rechtstreeks van de Oosterschelde; meer dan eens lijkt een gewone dag stiekem een beetje op vakantie. U voelt het ieder dag; dit is wat zo’n prettige woonomgeving met je doet.

In de wijk Goese Diep wordt u omringd door het water. Een zacht windje maakt duidelijk dat de zee niet ver weg is. Waar u ook kijkt, overal ziet u de subtiele glinstering van rustig, kabbelend water. Aan de achterzijde kijkt u uit over het rijke waterlandschap van het Goese Meer. Aan de voorzijde ziet u de haven en het Havenkanaal. Leuk is dat er zelfs enkele ligplaatsen aan de kade zullen komen. De bedrijvigheid die het water en de boten met zich meebrengen, bereikt gemoedelijk uw woning. Dat geldt ook voor het gevarieerde karakter van de wijk. Jong en oud wonen hier op een prettige manier samen. Dit zorgt voor een aangename levendigheid.

GENIETEN VAN NATUUR EN BRUISEND STADSLEVEN
Uw herenhuis, appartement of penthouse heeft een statig karakter. Een woning om trots op te zijn. Een heerlijk gevoel, iedere keer als u thuiskomt. Het uitzicht over het Havenkanaal en Goes is telkens anders. Zeilboten passeren, roeiboten van de roeivereniging aan de overkant, maar natuurlijk ook fietsers en wandelaars die volop genieten van deze prachtige omgeving. De natuur ligt om de hoek. De mooie Wilhelminapolder, de Oosterscheldedijk, het Goese Sas.

Het Havenkanaal is leuk om te bevaren, maar het is tevens een uitstekende gids richting het gezellige Goese Sas. Daar kunt u op het terras van Het Loze Vissertje rustig op adem komen. Deze pleisterplaats bestaat al sinds 1853. Logisch dus dat niemand zich daar nog druk maakt om de tijd. Het kanaal leidt u in de andere richting naar de bruisende binnenstad van Goes. De gezellige Grote Markt vormt daar iedere dinsdag en zaterdag het decor voor de drukbezochte weekmarkt. Eerlijk? Goes is elke dag en in ieder jaargetijde uw bezoekje waard. Winkels, theater, bioscoop, museum en exposities; waar uw interesse ook liggen, hier haalt u uw hart op. Op de fiets, te voet of met uw eigen bootje: u bent er zo. Gelijktijdig staat u vanaf hier ook zo in de binnenstad. In minder dan 10 minuten bent u er! Leuk om samen een terrasje te pakken, te winkelen of gewoon even de inkopen te doen voor de komende dagen.

GLOEDNIEUW EN TOEKOMSTBESTENDIG
U geniet volop van het leven. Dat kan ook, want uw woning is gloednieuw en volledig toekomstbestendig gebouwd. Doordat uw woning gasloos is met de nieuwste materialen en isolatie wordt afgewerkt, ervaart u behaaglijk wooncomfort, zowel op warme zomerdagen, tijdens gure najaarsstormen en op koude winteravonden. Extra prettig is natuurlijk dat u zich over onderhoud de komende jaren geen zorgen hoeft te maken. Dat scheelt een hoop rompslomp! Ook zo fijn: u trekt steeds met een veilig en vertrouwd gevoel de deur achter u dicht.

NIEUWBOUW & KENMERKEN
- Uitzicht over het Havenkanaal en/of Goese Meer
- Alle voorzieningen nabij zoals wandelgebied Hollandse Hoeve, sportvelden, scholen, etc.
- De laatste fase van de wijk Goese Diep. Eén van de laatste kansen om in Goes aan het water te wonen
- Diverse en unieke indelingen
- Energielabel A++, zeer laag energieverbruik en -lasten
- Individuele warmtepomp en vloerverwarming
- Hoogwaardige isolatie
- De prijzen staan vast en worden niet verhoogd tijdens de bouw
- Vrij op naam, zodoende bent u geen overdrachtsbelasting verschuldigd
- Prijzen vanaf € 450.000,- v.o.n.

Het plan voorziet in 28 appartementen, 5 penthouses, 12 herenhuizen en 12 tweekappers.

APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES
De appartementen en penthouses Bellevue Goese Diep verrijzen op een unieke locatie. Aan de entree van Bellevue Goese Diep worden in totaal 28 appartementen en 5 penthouses gerealiseerd. Vanuit de royale appartementen en luxe penthouses heeft u een magnifiek uitzicht over Goes, het Havenkanaal en het Goese Meer. De appartementen variëren in woonoppervlakte en buitenruimte. Woont u straks in zo’n prachtig appartement, dan geniet u straks van een gloednieuw en gelijkvloers appartement met zonnig balkon of dakterras.

HERENHUIZEN
Op de kop van het Goese Diep ontstaat een echte kade met herenhuizen met ieder een eigen identiteit. In deze luxe woningen geniet u daarnaast van een prachtig uitzicht over het Havenkanaal en Goes. Wat deze woningen bijzonder maakt is dat hier, los van het eerdere genoemde uitzicht over het omliggende water, er unieke indelingen zijn waaronder een kantoor aan huis, wonen op de 1e verdieping, een vide of een dakterras aan de waterkant. De unieke indelingen zorgen voor een optimale connectie met het water.

Bijzonder wonen? Deze herenhuizen hebben op elke verdieping een verrassing in huis. Bovendien worden het niet voor niets herenhuizen genoemd: met zoveel vierkante meter woonoppervlak komt u nooit ruimte te kort.

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN | UITVERKOCHT!
Op deze unieke locatie worden de laatste 12 twee-onder-een-kapwoningen in het Goese Diep gerealiseerd. De geschakelde woningen staan op ruime percelen en hebben een woonoppervlakte van maar liefst 159 tot 167 m2. Vanuit de woningen heeft u een prachtig uitzicht op het Goese Meer. De twee-onder-een-kapwoningen worden voorzien van moderne en duurzame voorzieningen.

VAN A TOT Z BEGELEIDING
Bellevue Goese Diep is de laatste fase in de wijk Goese Diep. Hierdoor weet u zeker dat u niet nog jaren hinder zult ervaren van bouwactiviteiten. Bij de aankoop van uw appartement wordt u goed begeleid. De kopersbegeleider adviseert en denkt mee om van uw appartement een comfortabel thuis te maken! Samen met andere kopers en toekomstige buren leeft u zorgeloos naar de oplevering van uw appartement toe. Dit zorgt voor gemoedsrust. Bovendien is het fijn om op deze manier al kennis te kunnen maken met alle bewoners.

Bent u enthousiast? Stad & Zeeland NVM Makelaars ook! We begeleiden u graag bij de aankoop van uw droomwoning! Neem contact op via 0113-21 11 47 of

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: construction started
Start sale January 2022
Start construction May 2022

Residential property types

Of the 59 houses in this project 35 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Bellevue Goese Diep

From € 450,000 to € 1,275,000 v.o.n.