Eindhoven - Meergras

Eindhoven Construction started
From € 449,000 to € 595,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 40 (25 available)
  • Living area 91 to 156 m²
  • Number of rooms 2 to 8
  • Plot size 1 m²
Eyecatcher Het is zo ver, de bouw is gestart! Nog enkele woningen te koop.

Project Eindhoven - Meergras

EINDHOVEN - MEERGRAS

DE BOUW IS GESTART!

Je kunt nog steeds kans maken op jouw droomwoning in Meergras! Er zijn nog enkele appartementen en stadswoningen beschikbaar. Inschrijven kan via de projectwebsite meergras.nl of bel ons voor het maken van een afspraak.

In de uitbreidingswijk Meerhoven, aan de rand van Eindhoven, worden binnenkort 40 moderne woningen gebouwd in het project Meergras: 24 gevarieerde appartementen (een 2-kamer appartement en 23 3-kamerappartement) te koop aangeboden, 2 maisonnettes en 14 stadswoningen die meteen grenzen aan een heerlijk groen parkgebied én waar je je boodschappen letterlijk om de hoek haalt! Zie jij jezelf hier al wonen?

Wat je wensen ook zijn, in dit plan vind je de woning die ze stuk voor stuk uit laat komen. Lijkt een moderne ruime stadswoning met tuin je wel wat? Kun je met wat minder ruimte prima uit de voeten en ga je voor een compactere maisonnette? Of droom je al een beetje van een spiksplinternieuw appartement dat van alle gemakken is voorzien? Dit kan jouw geweldige nieuwe woonplek worden.

Je hebt vanaf je nieuwe woonplek eindeloos veel uitwijkmogelijkheden. Met de auto, fiets of het OV ben je in no-time waar je wilt zijn. De HOV-lijn ligt op loopafstand van Meergras en brengt je in 10 minuten naar het bruisende centrum van Eindhoven. Met Eindhoven Airport om de hoek ligt de wereld letterlijk aan je voeten.

Interesse?
Neem een kijkje op de projectwebsite vanwanrooij.nl/heeze/de-heerdgang/fase-1A voor meer informatie.
De bouw is inmiddels gestart! Wil je nog kans maken op een woning? Je kunt je interesse nog steeds kenbaar maken via de projectwebsite voor je favoriete appartement, maisonette of stadswoning! Is de woning beschikbaar? Dan kun je direct een afspraak met ons maken. Indien jouw favoriete woning in optie staat, dan wordt je automatisch reservekandidaat op de lijst.
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Van Santvoort Makelaars / 040 269 25 30).

Photos

Surroundings

Meer van alles
Aan de rand van de stad vind je meer water, meer groen en meer ruimte, meer sport- en speelmogelijkheden en ook meer winkels en voorzieningen dan je zou verwachten. Toegegeven: klinkt toch als een ideale plek om te wonen! B

Meer water
In Meergras ben je nergens ver van water verwijderd. Zo is het park aangelegd in typische Engelse stijl, met fraaie waterpartijen, een waterlelievijver, bruggetjes en beekjes. Het totale wateroppervlak van maar liefst acht hectare vormt een belangrijke attractie. Je vindt er watervallen en watergrotten. Grote kans dat je die heerlijke wandeling of rondje met de hond niet kunt weerstaan.

Meer groen
Hoe dichtbij wil je het hebben? Park Meerland ligt bijna in je achtertuin. Een heerlijk natuurlijk gebied met heuvels, bossen, weides en water, dat extra bijzonder is omdat het de Dirk Roosenburg architectuur- en publieksprijs heeft gewonnen. Een rondje wandelen, lekker hardlopen, uitgebreid picknicken en eindeloos spelen met de (klein)kinderen. Hier geniet je volop van het samen buiten zijn.

Meer winkels
Voor je dagelijkse boodschappen loop je letterlijk om de hoek jouw favoriete supermarkt in. Ook de basisschool en de kinderopvang en voorzieningen als een gezondheidscentrum en de fysio vind je gewoon in de wijk. En zoek je meer vermaak, wil je uitgebreid shoppen of spontaan uit eten, dan ben je al heel snel in de gezellige binnenstad van Eindhoven.

Meer sport
Even sporten wanneer het jou uitkomt, doe je in de naburige fitnessclub, in een van de vele andere sportaccommodaties in de buurt of gewoon buiten natuurlijk. Want voor een rondje hardlopen is het park ideaal en heb je al ontdekt hoe leuk het speelbos is voor alle leeftijden? Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je hier geen beweging krijgt!

Meer ruimte
Je hebt vanaf je nieuwe woonplek eindeloos veel uitwijkmogelijkheden. Met de auto, fiets of het OV ben je in no-time waar je wilt zijn. De HOV-lijn ligt op loopafstand van Meergras en brengt je in 10 minuten naar het bruisende centrum van Eindhoven. Met Eindhoven Airport om de hoek ligt de wereld letterlijk aan je voeten.

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: construction started
Start sale May 2022
Start construction October 2022

Residential property types

Of the 40 houses in this project 25 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Eindhoven - Meergras

From € 449,000 to € 595,000 v.o.n.