Ons Lourdeshof

Eindhoven Construction started
From € 395,000 to € 649,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 20 (8 available)
  • Living area 86 to 125 m²
  • Number of rooms 4 to 5
  • Plot size 82 to 206 m²
Eyecatcher Op zoek naar lagere energielasten? Start bouw in maart 2023!

Open House

  1. Every Thursday from 4:00 PM to 5:00 PM

Project Ons Lourdeshof

Zoek je meer wooncomfort en lagere energielasten? De woningen in nieuwbouwplan Ons Lourdeshof zijn niet alleen modern, maar met het label A++++ ook nog eens ontzettend zuinig en energieneutraal en er zal gestart worden met de bouw in maart 2023!

Je bent van harte welkom op het infomoment iedere donderdag van 16:00 uur tot 17:00 uur, dit vindt plaats in het BACS gebouw aan de Vlokhovenseweg 41. Wij informeren je dan graag over de mogelijkheden in het plan Lourdeshof.

20 grondgebonden woningen welke grenzen aan het woonhof / tuin tussen de woongebouwen in. Het hof zal uitnodigen tot ontdekking en staat middels een viertal groene ontsluitingen  voor voetgangers / fietsers in directe verbinding met de omgeving. Er worden aan de zijkant van het woonhof extra parkeerplaatsen gerealiseerd. 

Bij interesse kan je een inschrijving voltooien via de website lourdeshof .nl

De woningen zijn er in diverse oppervlaktes van 85m2 tot 125 vierkante meter. Alle woningen bestaan uit 2 lagen en een zolder onder de kap. Hierdoor ontstaat er een dorpskarakter dat past bij de historie van deze plek.

Wat kun je nog meer verwachten?
- Rentekorting - De woningen voldoen aan de normen voor het verkrijgen van een Verklaring Regeling Groenprojecten waarmee je een goedkopere hypotheek kunt krijgen.
- Lucht/waterwarmtepomp – een duurzame manier om je woning te verwarmen en zorgt in combinatie met een voorraadvat voor de levering van warm tapwater en verwarming;
- Vloerverwarming – een stuk zuiniger dan radiatoren en je hebt altijd warme voeten!;
- WTW ventilatie – De warmte van de ‘oude’ lucht wordt gebruikt om de verse lucht voor te verwarmen. Hierdoor is er minder energie verlies in de woning voor de ventilatie;
- Zonnepanelen (7 tot 13 stuks) – voor het opwekken van elektriciteit.

In een later stadium zullen wij starten met de verkoop van 4 appartementen welke ontwikkeld worden in het monumentale BACS-gebouw.

Er geldt een zelfbewoningsplicht voor deze nieuwe woonlocatie. 

Schrijf je in voor het project "Ons Lourdeshof" en wij houden je dan graag op de hoogte!

Photos

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: construction started
Start construction March 2023

Residential property types

Of the 20 houses in this project 8 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings