Berckelbosch - ’T Hof van Haydn

Eindhoven Sale started
From € 439,000 to € 765,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 64 (16 available)
  • Living area 112 to 168 m²
  • Number of rooms 6 to 7
  • Plot size 110 to 339 m²
Eyecatcher De bouw start binnenkort! Maak nog kans op de laatste woningen.

Project Berckelbosch - ’T Hof van Haydn

Eindhoven - Berckelbosch - 't Hof van Haydn
De bouw start binnenkort! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, dus grijp je kans.

De opschortende voorwaarden zijn vervuld, waardoor de bouw definitief doorgaat. Projectaannemer Ballast Nedam Zuid zal de realisatie van 't Hof van Haydn op zich nemen. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart.

Zonder enig voorbehoud durven wij te stellen dat we met Haydn in Berckelbosch een nieuwe weg zijn ingeslagen. Een weg die vorm en inhoud krijgt, zoals je die in Eindhoven niet vaak tegenkomt. Fase 11 hebben we dan ook liefdevol omgedoopt tot 't Hof van Haydn. Een fase waarmee we wonen de intimiteit geven die deze hoek bijzonder maakt. Met alle rust die daarbij hoort. En uiteraard prachtige jaren '30 architectuur die voor een allitererende allure zorgt waar iedereen zich al snel thuis zal voelen.

Ontdek jouw plek in Haydn. Ontdek nieuwe woonvormen met de allure van de jaren dertig. Passend bij jouw levensstijl en -fase. Welkom in Berckelbosch.

De wijk
Hoewel Berckelbosch nog volop in ontwikkeling is, is een groot deel van deze wijk al klaar. Je kunt dan ook met je eigen ogen zien hoe volwassen de wijk ondertussen is, maar ook hoe het 'voelt'. Je zult je verbazen over het volwassen groen, de ruim opgezette straten, de mooie hagen en vele speelvelden, -ruimtes, -tuinen voor kinderen, sportvelden en voorzieningen.

We kunnen je beloven dat 't Hof van Haydn alles krijgt wat je ziet - én meer. De ongekende grote groene zones en velden die we samen creëren geven jou en jouw toekomstige buurtbewoners straks alle ruimte om elkaar te ontmoeten. Met bijvoorbeeld jeu de boules velden en heerlijke zithoeken. Als Haydn klaar is, zal deze plek niet als nieuw, maar juist als heel vertrouwd aanvoelen. Volledig in de stijl van de jaren dertig, maar met het hedendaags wooncomfort van nu.

Interesse?
De verkoop van de 64 woningen in 't hof van Haydn is gestart. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Via de projectwebsite kun je je interesse kenbaar van de bouwnummers van jouw voorkeur. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Vragen?
Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op via of bel naar 040 269 2530.

Photos

Surroundings

Aan de rand van het Eindhovense stadscentrum ligt hét nieuwe tuindorp Berckelbosch. De architectonisch hoogwaardige koopwoningen in jaren dertig stijl zijn gasloos gebouwd en staan in volwassen groen. Mede dankzij die fijne ligging is het stads wonen met een dorps karakter in Berckelbosch.

Ballast Nedam Development ontwikkelde de nieuwe stadswijk, na goed naar de woonwensen van de toekomstige Berkelboschenaren te hebben geluisterd. De stijl van de koopwoningen is actueel met een klassieke twist. Je woont er met het comfort van de 21e eeuw, terwijl de architectuur subtiel verwijst naar de jaren 30. De woningen zelf zijn eveneens van een gewild type en verschillende formaten: voor gezinnen, met tuin en bovendien energieneutraal of Nul Op de Meter.

Omgeving
Alleen al om de bijzondere ligging wil je in Berckelbosch wonen: pal aan de groene zone rond het kanaal, terwijl je binnen tien fietsminuten in hartje stad staat, en binnen tien autominuten op de snelweg bent. Op een steenworp afstand ligt natuurgebied de Urkhovense Zeggen, met de kleine Dommel en de befaamde Collse Watermolen die Van Gogh ooit schilderde.

VOORZIENINGEN
Voorzieningencentrum de Toeloop
Hier vind je het buurtwinkelcentrum met onder meer een supermarkt en een drogist. Aan de overkant zijn Spelen, Integreren en Leren geïntegreerd in het SPIL-centrum voor onderwijs, sport en vrije tijd: basisschool De BoschAkker, kinderdagverblijf Korein Kinderplein, peuterspeelzaal PeuterPlaza, het consultatiebureau van ZuidZorg, sportzaal De Karpen, jongerenontmoetingsruimte van Welzijn Eindhoven en de buurtontmoetingsruimte.

Zorg
Gezondheidscentrum SGE De Akkers heeft alle benodigde eerstelijns zorg in huis: fysiotherapeut, apotheek, huisarts, prikpost, podotherapeut, psycholoog en diëtist. Ook WIJEindhoven is er gevestigd. Máxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis liggen op een minuut of tien met de auto.

Sport
Voetbalclub RKVV Tongelre, bestaat al sinds 1920 en heeft diverse jeugd- en seniorenteams. Ook PSV Tongelre Fit / PSV Foundation ligt in de omgeving. Tennisvereniging De Doornakkers in de wijk heeft zo’n 500 leden en staat bekend als een gezellige en sportieve club. Wandelen, joggen, fietsen, mountainbiken, roeien; het kan allemaal direct in de buurt en het groen rondom. Langs het Eindhovensch Kanaal bijvoorbeeld lopen fijne groene routes.

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: sale started
Start sale December 2021

Residential property types

Of the 64 houses in this project 16 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Berckelbosch - ’T Hof van Haydn

From € 439,000 to € 765,000 v.o.n.