Zuiver Bosrijk

Eindhoven Construction started
€ 615,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 32 (none available)
  • Living area 186 m²
  • Number of rooms 5

Project Zuiver Bosrijk

Zuiver wonen in Meerhoven - Eindhoven

Bouw gestart in april 2022!

In de Eindhovense nieuwbouwwijk Meerhoven ligt, vlak bij het Meerbos en het Beatrixkanaal, de wijk Bosrijk. Omringd door vele grote bomen komt hier nieuwbouwplan Zuiver Bosrijk. Een woonomgeving met oog voor duurzaamheid en verbinding. Hier stap je vanaf jouw terras direct de bosrijke natuur in. Trek eropuit voor een wandeling, ontspan in het zonnetje of ga aan de slag in de gemeenschappelijke buurtkas. Hier voelt elke dag een beetje als vakantie.

Het nieuwe wonen
Wakker worden van tjirpende vogels, de natuur in ieder seizoen zien veranderen en genieten van de ruimte om je heen. Daar staat Zuiver voor. Hier ben je snel buiten, ín de natuur. Het plan Zuiver bestaat uit 3 bebouwde plekken tussen de bomen: De Kruin, De Stam en De Bast. In totaal zijn het 32 woningen in clusters van 8 tot 13 woningen met groene daken en terrassen. De gevels bestaan uit hout in combinatie met veel glas, waardoor buiten een verlengstuk wordt van binnen. De woningen zijn voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Duurzaam en toekomstgericht
Je zoekt een plek waar je kunt groeien, waar je je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. Met Zuiver willen we bijdragen aan bewust en toekomstgericht leven. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol, maar ook het wonen in een karaktervolle omgeving. Alle woningen in Zuiver worden gebouwd in CLT hout, wat veel voordelen met zich meebrengt. Zo verlaagt het bijvoorbeeld de CO2 uitstoot, is het vochtregulerend en heeft het een positieve invloed op het energieverbruik. Maar het zorgt ook voor een prachtige leefomgeving, met unieke elementen die zichtbaar zijn in de woningscheidende wanden en plafonds.

Flexibel woningconcept
Jij bent uniek. Zo ook jouw woonwensen. Daarom worden de woningen in Zuiver gebouwd met een flexibel en modulair woningconcept. Boven wonen en beneden slapen of andersom. Het behoort tot de mogelijkheden. Hier wonen is vernieuwend, uitdagend en zorgt ervoor dat je nieuwsgierig blijft. Maar hier kom je ook tot rust: het is goed vertoeven in zo’n ruimtelijke omgeving en zo’n comfortabel huis – laat je verrassen door de warmte en natuurlijke uitstraling ervan.

Zuiver verbindt binnen en buiten
Niet je leeftijd of leefstijl, maar gedeelde waarden zoals liefde voor de natuur, gezondheid én vrijheid zorgen in Zuiver voor een betrokken en sterke buurt. In Zuiver ga je de verbinding aan; met de natuur, het natuurlijk wonen, maar ook met elkaar. Zo is er een gezamenlijk groen hart waar kinderen heerlijk kunnen spelen en komt er een gedeelde buurtkas, waar je samen de invulling van bepaalt. Wonen in Zuiver is veelzijdig en werkt verbindend.

Nog 1 woning te koop!
Bouwnummer 19 heeft drie woonlagen. Onder de woning vind je een parkeerkelder waar je twee auto’s kwijt kunt. Via de parkeerkelder kom je uit in de berging. In het halletje grenzend aan de berging, loop je via de trap naar boven. Natuurlijk is het ook mogelijk de woning te betreden via de voordeur op de begane grond. In de hal vind je het toilet en de trap naar de 1e verdieping. Loop je door naar binnen, dan vind je de ruime leefkeuken met kookeiland. Via enkele treden loop je van de keuken, naar het lager gelegen woongedeelte. De woonkamer grenst aan het terras.

Ruime verdiepingen
Een verdieping hoger vind je drie slaapkamers en de badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche. Het toilet zit apart. Deze woning beschikt ook nog over een 2e verdieping, waar je nog eens twee extra slaapkamers en een berging vindt waar je de wasmachine en -droger kwijt kunt.

€ 675.660 v.o.n.

Interesse?
Ga direct naar de projectwebsite nieuwbouw-bosrijk.nl en maak een Mijn Eigen Huis Account aan. Via het account kun je alle verkoopinformatie inzien. Voor vragen en/of voor het maken van een afspraak kun je uiteraard met ons kantoor contact opnemen via of bel 040 - 269 25 30 of mail naar

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: construction started
Start sale July 2021
Start construction April 2022

Residential property types

Of the 32 houses in this project none are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Zuiver Bosrijk

€ 615,000 v.o.n.