Eindhoven - Groot Hartje

Eindhoven
From € 286,006 to € 570,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 63 (10 available)
  • Living area 46 to 144 m²
  • Number of rooms 2 to 7
  • Plot size 45 to 54 m²
Eyecatcher De bouw is gestart, geplande oplevering Q2 2024!

Project Eindhoven - Groot Hartje

Groot Hartje - Nog enkele appartementen en stadswoningen beschikbaar!
De bouw is gestart, geplande oplevering Q2 2024.

59 koopappartementen & 4 stadswoningen
Of je nu je studentenhuis wilt ontvluchten, samen gaat wonen of juist wilt genieten van de geborgenheid van de stad nu de kinderen uit huis zijn; in Hartje Adelaide is voor iedereen een appartement. Hier vind je het genot van wonen op loopafstand van het centrum en Strijp-S in combinatie met de luxe afwerking van nieuwbouw.

Een robuust en warm appartementencomplex met 4 aanliggende stadswoningen. Roodbruine bakstenen, ruigere betonbanden en veel groen. Het aanbod bestaat uit lofts, 2- en 3-kamerappartementen verschillend van ca. 45 m2 tot 90 m2. Een perfecte leefomgeving rondom gemeenschappelijke groenvoorzieningen.

De grote markante, groene geglazuurde tegels van de stadswoningen zijn bijzonder sprekend. Voor de stadswoningen is gekozen voor verschillende en sprekende groentinten. De stadswoningen hebben een woonoppervlakte
tussen circa 109 m2 en 144 m2. De woningen hebben 3 woonlagen. Met de woonkeuken op de begane grond of op de 1e verdieping.

Hartje Eindhoven
Hartje Eindhoven groeit. Samen wonen, samen genieten en samen ontspannen in het kloppend hart van de stad. Iedereen is gek van deze plek. Omringd door cultuur, creativiteit en innovatie geniet je van alles wat Eindhoven te bieden heeft.
Het huidige ‘Hartje’ bevindt zich langs het Philips Stadion en zorgt voor de verbinding tussen de bruisende binnenstad en het industriële Strijp-S. Naast de huidige 16 wooncomplexen wordt 'Hartje' verder uitgebreid.

Interesse?
De brochure, plattegronden en prijzen vind je op de projectwebsite van Groot Hartje ( de projectwebsite zijn tevens alle overige verkoopstukken te bekijken. Inmiddels is er een groot deel van de appartementen en stadswoningen verkocht, maar er zijn nog mogelijkheden!

Vragen?
Neem contact op met Van Santvoort Makelaars / 040 269 25 30) of vb&t Makelaars / 088 545 46 45).

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 63 houses in this project 10 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings