Geertruiden NXT

Deventer
From € 450,000 to € 650,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 14 (12 available)
  • Living area 124 to 234 m²
  • Number of rooms 5 to 8
  • Plot size 70 to 131 m²

Project Geertruiden NXT

START BOUW GEERTRUIDEN NXT
In maart 2023 start Koopmans met de bouwwerkzaamheden van gebouwdeel A en in juni 2023 volgen de bouwwerkzaamheden aan de gebouwdelen B en C. Voor je het weet woon jij hier misschien ook wel!

UNIEK WONEN IN HET MONUMENTALE DEVENTER ZIEKENHUIS!

Een unieke woning in een indrukwekkend gebouw op één van de mooiste plekken van Deventer. Binnenkort wordt dit werkelijkheid aan de Fesevurstraat in Deventer. In het voormalige Sint Geertruiden Ziekenhuis worden in totaal 82 grondgebonden woningen en appartementen gerealiseerd. Fase 1 is inmiddels in de verkoop. Dit betreffen 7 luxe stadsvilla's met 3 woonlagen en 7 royale stadsvilla's met 4 woonlagen. Het is een gebouw met een rijke historie en het betreft een gemeentelijk monument. Bij de transformatie zorgen we ervoor dat de karakteristieke onderdelen van het monumentale pand intact blijven.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons kantoor!

Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 14 houses in this project 12 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Geertruiden NXT

From € 450,000 to € 650,000 v.o.n.