Steenbrugge- Dorpshoeve

Deventer Sale started
From € 385,000 to € 785,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 31 (14 available)
  • Living area 109 to 177 m²
  • Number of rooms 5
  • Plot size 124 to 389 m²

Open House

  1. Every Friday from 4:00 PM to 5:00 PM

Project Steenbrugge- Dorpshoeve

Vanaf vrijdag 26 mei organiseren wij een wekelijks inloopuurtje voor belangstellenden.
Tijdens deze vrije inloop kun je bij ons terecht met al jouw vragen over het kopen van een nieuwbouwwoning in Dorpshoeve.

Je bent van harte welkom!
Datum : vrijdag 26 mei
vrijdag 2, 9, 16, 23 en 30 juni
vrijdag 7 en 14 juli
Vrije inloop : 16.00 - 17.00 uur
Locatie : Informatiecentrum Steenbrugge
Adres : Joan Derk van der Capellenstraat 3 Deventer (Volg de Arend Keldermanstraat op je navigatie)

De makelaars van Thoma Post Deventer en MIQA Makelt uit Deventer zijn goed bekend met de locatie en het project. Zij helpen je graag bij de aankoop van een nieuwbouwwoning en maken bouwtekeningen, processen en juridische documenten voor jou begrijpelijk. Ook kunnen zij je helpen met de verkoop van je huidige woning. Zij staan garant voor een vertrouwde aanpak!

De koffie staat klaar, dus loop gerust de komende vrijdagmiddagen gerust even binnen!

====
Wij zijn gestart met de online verkoop van de 31 grondgebonden woningen in het project Dorpshoeve. Hier komen een vrijstaande woning, 8 twee-onder-één kap woningen en 22 rijwoningen. Alle verkoopinformatie staat online. Op de projectwebsite wonen-steenbrugge.nl vind je het digitaal inschrijfformulier en kun jij je officieel inschrijven.  
Er zijn inmiddels diverse woningen onder optie of verkocht. Check voor de actuele beschikbaarheid de projectwebsite wonen-steenbrugge.nl
Als een bouwnummer van jouw voorkeur onder optie is, kom je op een reservelijst en word je benaderd als er een woning van jouw voorkeur beschikbaar komt.

Steenbrugge komt tussen de Raalterweg, Boxbergerweg, Wezenland en Wechelerweg. Wie de locatie een beetje kent, weet dat dit een geweldige natuurrijke plek is. Hier zijn de woningen nog te gast in het landschap en je wordt verleidt om lekker naar buiten te gaan. Om te spelen, sporten, wandelen of fietsen. Het Zandweteringpark is slechts een voorbeeld van een prachtige plek waar je recreatief gezien aan je trekken komt.

Wandel straks door Steenbrugge en zie in alles het Sallandse karakter terug. Sfeervolle buurten met kronkelende straten zijn via groenstructuren aan elkaar geregen. De verschillende deelgebieden hebben ieder een eigen sfeer en woning­aanbod, volop variatie dus. Altijd is de relatie met het landschap groot. Het maakt niet uit waar je woont, je wandelt zo de natuur in. Dat je met een kwartier fietsen in hartje Deventer bent, is bijna niet voor te stellen.

Lijkt het je wat om midden in de natuur te wonen met de stad zo dichtbij?
Schrijf je dan nu in voor de woningen van jouw voorkeur.

Photos

Surroundings

Dorpshoeve, buurtje tussen bos en park
Dorpshoeve wordt een superfijne buurt met 31 eengezinswoningen en 19 appartementen. We starten met de verkoop van de 31 eengezinswoningen die er in wel 6 verschillende typen in verschillende groottes zijn. Daarbij bieden we allerlei opties aan, waarmee je dit nieuwbouwhuis tot jouw droomhuis kunt maken. Kies jij voor een tussenwoning, een hoekwoning, een twee-onder-een-kapwoning of een vrijstaande woning? Maar voor we je alles vertellen over de woningen nemen we je eerst mee door Dorpshoeve. Nu nog een droombeeld, straks misschien wel jouw thuis!

Groen, daar wordt iedereen blij van
Dorpshoeve ligt in een natuurrijke omgeving en wordt begrensd door de laan naar Diepenveen en je wandelt ook zo het Zandweteringpark in. Heerlijk zo veel bestaand groen in de omgeving. En daar komt nog meer bij! In Dorpshoeve planten we veel nieuwe bomen in allerlei soorten. Mooi om te zien én goed voor de biodiversiteit. Hoe meer variatie de beplanting biedt, hoe meer dieren zich tot de buurt aangetrokken zullen voelen. Naast gevarieerde broed-, schuil- en eetplaatsen in de natuur komen aan en bij de woningen ook allerlei plekken voor verschillende soorten vogels, om veilig te verblijven. Ook worden er zogenoemde egelsnelwegen aangelegd, zodat tuinen weer worden opengesteld en geschikt worden voor egels. Zo creëren we voor iedereen en fijn thuis!

Architectuur geïnspireerd op een Sallands dorp
Dorpshoeve heeft een dorpse uitstraling door de opzet én de architectuur. Je ziet de historische elementen van een Sallands dorp terug. Ruime dakoverstekken, omlijste voordeuren, gulden snedes, kruisroedes, diepe neggen en rollagen geven de woningen een dorps karakter. Met verschillende kleuren gevelsteen en verfijnde detaillering krijgt elk huis een eigen gezicht. Op de meest westelijke punt van Dorpshoeve verrijst straks de Don Jon. In dit appartementengebouw komen 19 koopappartementen. Met deze beelddrager wordt gerefereerd aan een verleden waarin het gebouw betekenis had als fort en verdedigingswerk.

Ook over tientallen jaren nog mooi… of mooier
Door de overgangen tussen privétuinen en openbaar gebied in stijl te ontwerpen straalt de buurt ook over lange tijd nog de kwaliteit uit. Wandel straks rond en zie stenen muurtjes met mooie rondingen, groen begroeide hekwerken en gemengde groene hagen bij de voortuinen. Auto’s staan voornamelijk geparkeerd in het hof achter de tuinen. Begin je al enthousiast te worden? Verken dan snel het woningaanbod.

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: sale started
Start sale February 2023

Residential property types

Of the 31 houses in this project 14 are available

Selling agents

Thoma Post Makelaars Deventer

Available by phone until 17:30
Call 0570 600 207

MIQA Makelt !

Available by phone until 21:00
Call 0570-659595
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings