CPO Sjalot

Deventer
From € 523,186 to € 550,441 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 10 (none available)
 • Living area 121 m²
 • Number of rooms 5
 • Plot size 91 m²

Project CPO Sjalot

Op een fraaie en rustige locatie worden tien duurzame woningen gerealiseerd binnen een CPO Project. De term CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) staat voor een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij de toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. De Deventer CPO Sjalot bestaat uit verschillende huishoudens met diverse achtergronden en leeftijden en is een enthousiaste groep mensen die veel zin hebben om samen hun woondroom te realiseren. Op dit moment kunnen nog enkele mensen aansluiten.

Het project beslaat een oppervlak van 2.628 m2 en op dit terrein worden vier tussenwoningen en zes hoekwoningen gerealiseerd, tevens komen op het terrein ruimten voor gemeenschappelijk gebruik. De kavel is gelegen in de Tuinen van Zandweerd en dit wordt een groene autoluwe en duurzame woonwijk aan de rand van Deventer. De woningen liggen op vijf minuten lopen van de IJssel met haar jachthaven en de fraaie uiterwaarden en op fietsafstand van het gezellige en historische centrum van de Hanzestad Deventer.

De woningen worden uiteraard optimaal geïsoleerd en duurzaam gerealiseerd en bestaan uit een drietal blokken. Op het terrein wordt voorzien in parkeerplekken en doordat de woningen aan de buitenrand van een sector komen te liggen heb je een vrij uitzicht en een ruimtelijke ligging met veel groen. De deelnemers aan dit project worden eigenaar van de woning met de eigen grond en mede eigenaar van de gezamenlijke ruimten en de andere grond.

Voor meer informatie over dit unieke project kunt u contact met ons kantoor opnemen.

Photos

360° photos and video

Planning

Expected start construction April 2023

Residential property types

Of the 10 houses in this project none are available

 • C

  Row house From € 523,186 to € 550,441 v.o.n.
  • living area 121 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  House Living area Rooms Price
  C (Bouwnr. 4) Sold 121 m² living area 5 rooms € 523,000 v.o.n.
  C (Bouwnr. 5) Sold 121 m² living area 5 rooms € 523,186 v.o.n.

Selling agent

Postma Makelaars

Available today from 9:00
Call 0570-517517
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

CPO Sjalot

From € 523,186 to € 550,441 v.o.n.