Steenbrugge- De Bosrand

Deventer Sale started
From € 325,000 to € 465,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 25 (2 available)
  • Living area 88 to 148 m²
  • Number of rooms 3 to 5
  • Plot size 130 to 208 m²

Project Steenbrugge- De Bosrand

25 WONINGEN AAN HET GROEN
Wonen in De Bosrand betekent wonen aan de rand van buurtschap 1 in Steenbrugge, Deventer. Op deze unieke plek komen 25 rijwoningen te staan. De Bosrand heeft een moderne architectuur; ingetogen, fris en duurzaam met een sterke identiteit. Op een zorgvuldige manier zijn details toegepast en wordt gebruik gemaakt van duurzaam materiaal.

In het project De Bosrand is inmiddels een groot deel van de woningen verkocht. Kijk voor de actuele beschikbaarheid en om je in te schrijven voor 1 van deze woningen op de projectwebsite.

Duurzaam
De woningen zijn duurzaam ingericht, waardoor je een lage energierekening hebt. Op het dak liggen zonnepanelen, de begane grond en eerste verdieping krijgen vloerverwarming en de woning beschikt over een warmtepomp. Omdat de warmtepomp buiten bij de berging staat, benut je de ruimtes binnen optimaal.

Woninginformatie
De Bosrand bestaat uit 3 diverse woningtypes. 21 woningen beschikken over 3 slaapkamers en een zolderverdieping. 4 woningen zijn voorzien van 2 slaapkamers en een bergzolder.
Alle woningen worden afgewerkt met een complete badkamer en toilet.

Woonoppervlaktes variëren van: ca. 88 m2 tot ca. 148 m2
Kaveloppervlaktes variëren van: ca. 130 m2 tot ca. 208 m2

Surroundings

Vanuit Steenbrugge loop of fiets je zo het Sallandse land in. Je kunt je er sportief uitleven. Maar je vindt er ook iets dat steeds zeldzamer wordt: de rust en stilte van bossen en landerijen. Stad, Diepenveen en Schalkhaar zijn heel dichtbij. Of het nu gaat om boodschappen, scholen, sport, cultuur, horeca of ontspanning: wat Deventer en haar dorpen aan voorzieningen bieden, is allemaal binnen handbereik. Met de fiets ben je binnen 10 minuten op het NS station met verbindingen naar Amersfoort, Zwolle, Arnhem en Enschede. De A1 is via de Raalterweg en het Hanzetracé of de N348 snel en goed te bereiken.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale May 2023

Residential property types

Of the 25 houses in this project 2 are available

Selling agents

Thoma Post Makelaars Deventer

Available by phone until 17:30
Call 0570 600 207

Getreuer Makelaars

Available by phone until 17:30
Call 0570-516061
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings