de Kop Handelskade

Deventer Sale started
From € 572,500 to € 1,125,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 43 (43 available)
  • Living area 102 to 167 m²
  • Number of rooms 3 to 4

Project de Kop Handelskade

Het is zover! Op 1 juni a.s. gaan we starten met de verkoop van de 43 luxe appartementen en penthouses op De Kop Handelskade. Deze avond hebben we ook gelijk een vrijblijvende inloopavond voor geïnteresseerden. Tijdens deze avond is het gehele verkoopteam aanwezig en staan wij met elkaar klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Dus wil je meer weten over de appartementen, heb je vragen over het verkoopproces of wil je gewoon kennismaken? Kom dan geheel vrijblijvend langs. De inloopavond zal plaatsvinden bij de Deventer Schouwburg (Leeuwenbrug 2, 7411 TJ Deventer) van 19:00 – 21:00 uur. Kunnen wij rekenen op jouw komst? Meld je dan heel makkelijk even aan via de button op de projectwebsite. Graag tot dan!

De stadscampus krijgt een upgrade met een drietal gebouwen die plaats bieden aan 43 luxe appartementen, kantoren, horeca en sociale huurwoningen en studentenwoningen. De 43 luxe appartementen en penthouses krijgen een fenomenaal uitzicht op de skyline van Deventer!

Deze nieuwe hotspot wordt een geweldige woonplek in Deventer, waar je met twee benen in het stadse leven staat. Van de drie gebouwen met verschillende functies is het middelste, ‘De Frontier’, bestempeld tot woontoren. Vanaf de 1e tot en met de 16e verdieping telt het straks 43 heerlijk ruime en luxe appartementen en stijlvolle penthouses die de nieuwste norm in wooncomfort gaan overtreffen. En die je met elke etage hoger trakteren op een nog magnifieker uitzicht.

De Kop Handelskade biedt een gevarieerde mix van wonen, werken en leren, met horeca op de begane grond. Het is een komen en gaan vanuit deze ‘bijenkorf’. Studenten, kantoorpersoneel en bewoners stromen in en uit; via de voetgangerscorridor zwermen ze alle kanten op. Je proeft er een bruisende, ongedwongen sfeer. Dit is een dynamische hotspot waar je elkaar ontmoet! Zowel binnen als buiten worden fijne plekken gecreëerd in de groene openbare ruimtes en verblijfzones. Naast koop- en huurwoningen (o.a. voor studenten) zijn er kantoorruimten en horecaruimten beschikbaar voor (grote) bedrijven en zelfstandige ondernemers.

Het plan maakt deel uit van de grotere ontwikkeling van Stadscampus “De Kien”, waarbij het hele gebied getransformeerd wordt tot een multifunctionele plek waar jij je thuis voelt. De locatie heeft een strategische ligging op loopafstand van het station en de gezellige binnenstad. Vanuit hier rijd je bovendien in een half uur met de auto naar Apeldoorn en in 45 minuten naar Enschede.

DE FRONTIER
Luxe appartementen en penthouses worden gerealiseerd in het middelste, meest opvallende gebouw uit de rij. Een woontoren die dit unieke nieuwbouwproject allure geeft. De appartementen zijn ruim opgezet en hebben allemaal een eigen buitenruimte. Stel je eens voor hoe je uitzicht hier zal zijn over het prachtige Deventer!

Heb jij interesse in dit bijzondere plan? Meld je aan op de projectwebsite kophandelskade.nl, maak een eigen account aan en geef jouw bouwnummervoorkeur vast aan ons door. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en weet jij straks als eerste wanneer de verkoop start!

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale June 2023

Residential property types

Of the 43 houses in this project 43 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

de Kop Handelskade

From € 572,500 to € 1,125,000 v.o.n.