Thuis aan de Welle

Deventer Sale started
€ 845,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 29 (1 available)
 • Living area 158 m²
 • Number of rooms 5

Project Thuis aan de Welle

STADS WONEN AAN DE IJSSEL

Op een geweldige plek aan de IJssel, op een steenworp van de Deventer binnenstad, verrijst Thuis aan de Welle. Een fraai nieuwbouwproject met 29 moderne, zeer royale en duurzame appartementen. Ooit resideerden hier de notabelen van de stad. Later werd het een kantoorlocatie, binnenkort wordt het weer een thuis. Thuis aan de Welle; waar u stads kunt wonen aan de IJssel.

Het bijzondere aan deze appartementen is dat ze woonklaar op een hoogwaardig niveau opgeleverd worden. Er hoeft eigenlijk niets meer te gebeuren. Bij de koopsom van deze moderne appartementen zijn de vloeren, keuken, sanitair, stucwerk en schilderwerk inbegrepen.
De ligging aan de IJssel, met veel groen in de directe omgeving spreekt aan. Wonen aan het water is zowel dynamisch als rustgevend. De appartementen bieden een prachtig uitzicht over de IJssel, optimaal mogelijk gemaakt door de doordachte architectuur. Het binnenterrein biedt ruimte voor parkeren, ontspannen en ontmoeten. Met de binnenstad, alle voorzieningen en volop levendigheid op loopafstand. Maar ook met de natuur nooit ver weg.

Bij Thuis aan de Welle is elk appartement anders en is de keuze groot in oppervlaktes, ligging en prijzen. Wat de 29 appartementen met elkaar gemeen hebben, is dat ze modern, sfeervol en comfortabel zijn en bovendien fraai afgewerkt. Er zit al veel bij de prijs inbegrepen. Met behulp van de interactieve kaart op de projectwebsite kunt u alle appartementen bekijken. Ook vindt u er plattegronden, fraaie impressies, prijsindicaties en informatie over de afwerking van de appartementen. Bekijk ze allemaal en stelt u zich eens voor dat u hier straks echt kunt gaan wonen…

LET OP
Alle maatvoering is indicatief waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Datzelfde voorbehoud geldt ook voor draairichtingen ramen, aanzicht suitedeuren, dakisolatie, een enkele vaste kast en de exacte positie van dakramen. Het is een complex transformatieproject. Diverse constructieve ingrepen zijn pas duidelijk na sloopwerkzaamheden. Overige zaken en maatvoering worden in het werk pas definitief. Integratie van de technische installaties wordt nader uitgewerkt door de installateur.

Photos

Surroundings

DEVENTER - Stad vol leven en verrassingen.

Monumentaal en modern, gemoedelijk en volop in beweging. Deventer is een stad van uitersten. In één van de oudste steden van Nederland vindt u historie, cultuur én een tijdloze sfeer. Een wandeling langs de kades van de IJssel of een paar uurtjes toeven op een gezellig terras op een van de stadspleinen. Via nauwe straatjes en steegjes ontdekt u onverwachte winkeltjes en verrassend fijne restaurantjes.

In Hanzestad Deventer voelt u zich zéker thuis. Woont u hier eenmaal, dan wilt u niet meer weg. Het is dan ook een actieve stad. De Deventer Boekenmarkt, het Dickens Festijn en jaarlijks staat het centrum ‘Op Stelten’. Volop vermaak voor jong en oud. En zoekt u een moment van rust, dan fiets of wandelt u binnen enkele minuten de stad uit. Hollandse landschappen, molens en groen, heel veel groen. Allemaal om de hoek van uw achtertuin, uw eigen stukje Deventer.

U komt er liever niet, maar als het nodig is bent u binnen 10 minuten bij het Deventer Ziekenhuis. Best een prettig idee.
In 5 minuten loopt u naar het centraal station. Vanaf daar 72 minuten tot Amsterdam, 48 minuten tot Utrecht en 86 minuten tot Groningen. Misschien werkt u buiten Deventer en moet u regelmatig de snelweg op. Goed geregeld: binnen 7 minuten bent u op de A1.

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: sale started
Start sale June 2021

Residential property types

Of the 29 houses in this project 1 is available

 • Noordenbergsingel

  Apartment with shared street entrance and maisonnette € 845,000 v.o.n.
  • living area 158 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  House Living area Rooms Price
  Noordenbergsingel (Bouwnr. N12) 158 m² living area 5 rooms € 845,000 v.o.n.
  Noordenbergsingel (Bouwnr. N11c) Sold 128 m² living area 3 rooms € 680,000 v.o.n.

Selling agents

MIQA Makelt !

Available today from 8:00
Call 0570-659595

Thoma Post Makelaars Deventer

Available today from 9:00
Call 0570 600 207
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings