Maestro

Den Haag Construction started
From € 305,490 to € 458,600 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 122 (107 available)
  • Living area 76 to 108 m²
  • Number of rooms 2 to 4
Eyecatcher Nu in verkoop!

Project Maestro

MAESTRO- Meesterlijk wonen in Den Haag
Wilt u wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? In het zuidwesten van Den Haag vlakbij het uitgestrekte duingebied en strand van Kijkduin, verrijst MAESTRO, een subliem afgewerkt en duurzaam gebouwd wooncomplex. De woontoren biedt een gevarieerde keuze uit 127 fraaie appartementen, bestaande uit 122 twee- en driekamerappartementen, bekroond door 5 bijzondere penthouses en topappartementen

NHG Grens
Een groot deel van de woningen in Maestro vallen onder de NGH grens, dat betekent rentekorting! In combinatie met de lage energielasten is er dus wellicht meer mogelijk dan u denkt. Neem contact op om te bekijken of u in aanmerking komt!

Gevarieerd aanbod
Elk van de appartementen beschikt over een riant balkon. Op basis van de uitgekiende indeling is er ook aan privacy gedacht. De 122 koopappartementen variëren in grootte van 77 tot 92 m2 en bieden u de keuze uit een 2- of 3-kamer appartement. Bent u een ochtendmens of een avondmens? Afhankelijk van de oriëntatie valt door grote glaspartijen de ochtend-, middag- en/of avondzon heerlijk binnen of op uw balkon of dakterras. MAESTRO biedt u dus alle ruimte voor uw individuele woonwensen. Wat deze unieke appartementen in ieder geval gemeenschappelijk hebben is het hoge afwerkingsniveau, zowel op technisch als esthetisch gebied.

Maestro is gelegen aan de groene zoom die Den Haag scheidt van het Westland. Je vindt er lommerrijke wandel- en fietsroutes, vogelrijke waterpartijen en volop mogelijkheden voor natuurlijke recreatie. Eeuwenoude landgoederen zoals Ockenburgh en Madestein liggen op loopafstand. In De UIthof kun je terecht voor allerlei sportieve activiteiten: van schaatsen, skiën en snowboarden tot karten, lasergamen en bolderen.

Maestro biedt het beste van 2 werelden: je geniet er van rust en ruimte en toch woon je vlakbij voorzieningen en zelfs op fietsafstand van de historische binnenstad.

planning:
Start verkoop- 28 september 2022
Start sloop Lozerhof- Q4 2022
Oplevering - 2025

Klinkt Maestro je als muziek in de oren?
Meld je dan nu aan via de projectwebsite en laat ons weten naar welke appartementen jouw voorkeur uitgaat. Wij houden je op de hoogte en zorgen dat je de start verkoop niet mist.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Photos

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: construction started
Now
Start construction April 2022
Start sale September 2022
Expected delivery January 2026

Residential property types

Of the 122 houses in this project 107 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings