ELZENBOS FASE 3 B - 16 appartementen 6971 Brummen

€ 235,000 v.o.n.

Project ELZENBOS FASE 3 B - 16 appartementen

Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. Kijk voor de actuele status op de projectwebsite.

In Brummen komt de volgende fase van de nieuwbouwwijk Elzenbos binnenkort in verkoop. Hier ontwikkelt Van Wanrooij in fase 3B een complex met 16 appartementen. Het ontwerp van het appartementencomplex is van Lunet Architecten uit Vught.

Elk appartement is ruim 50 m² groot en krijgt een terras (begane grond) of een balkon. Het complex is uitstekend geïsoleerd en voorzien van triple glas en gebalanceerde ventilatie.

Het gebouw bestaat uit 2 lagen en er is voor gekozen om de buitenruimten lean uit te voeren om deze appartementen tegen concurrerende prijzen te kunnen verkopen. Er geldt voor deze appartementen een zelfbewoningsplicht.

Wonen in Elzenbos
De woonwijk Elzenbos is een wijk waar leefbaarheid, ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid centraal staat. Dit uit zich onder andere in de aanwezigheid van het Voedselbos als groen hart van de wijk en de ontwikkeling van een zonnepark. Buiten de nieuwe woningen en een nieuwe basisschool bevindt zich in Elzenbos een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking en zijn er verschillende groenzones te vinden.
Brummen ligt middenin de provincie Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel. Dat staat borg voor prachtige natuur. Ook het voorzieningenniveau is prima op orde en de A50 en A12 zijn beide goed bereikbaar. Een fijne gemeente derhalve voor aangenaam wonen.

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale December 2022
Expected start construction December 2023

Residential property types

Of the 16 houses in this project 3 are available