De Pionier | Fase 1

Breda Sale started
From € 399,000 to € 514,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 22 (2 available)
  • Living area 102 to 130 m²
  • Number of rooms 4 to 5
  • Plot size 102 to 127 m²
Eyecatcher Fase 1 start bouw Q4 2023| Verkoop Fase 2 onlangs opgestart

Project De Pionier | Fase 1

UPDATE | 70% VERKOCHT | START BOUW VERWACHT IN Q4 -2023

Heerlijk wonen in bourgondisch Breda

Van Wanrooij realiseert in project 'De Pionier' in totaal 42 ruime en energiezuinige woningen verdeelt over twee deelfases (Fase 1 & 2) midden in de wijk Heuvel en op fietsafstand van het bruisende hart van Breda. Het naastgelegen Dr. Struyckenplein biedt op loopafstand volop voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, wel zo makkelijk. Het Zaartpark en het groene Mastbos zijn zeer dichtbij.

Koopsommen vanaf € 399.000,00 v.o.n.

Wonen in Breda
De gezelligste stad van Brabant (Breda) bruist van het leven. Het biedt een mix aan wonen, werken en bourgondisch genieten. Nieuwbouw project De Pionier ligt goed ontsloten met uitvalswegen naar de A16, A58 of A27. Het openbaar vervoer is bereikbaar om de hoek en binnen 15 fietsminuten sta je op station Breda.

Groen en rustig wonen
Dat staat centraal in de wijk Heuvel. Ruim opgezette straten met veel groen zorgen voor een fijne leefomgeving. Veilig spelen voor kinderen is hier nog steeds mogelijk.

Groene autoluwe straten waarbij auto’s en het overige verkeer om de woningen heen worden geleid naar de nabijgelegen geclusterde parkeerkoffers is een belangrijk kenmerk van de wijk. Parkeerplaatsen zijn op korte loopafstand aan het einde van ieder woonblok gesitueerd waarbij een groot deel van de woningen een eigen privé plaats krijgt toegewezen.

Om een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving te waarborgen zijn de woningen voorzien van duurzame energieoplossingen. De woningen krijgen een warmtepomp met energie uit een warmte-koude opslag. Met de warmte die vrij komt wordt duurzaam omgegaan en vloeit schone lucht terug middels een ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Interesse?
Meer informatie over het project is terug te vinden via de projectwebsite. Indien u interesse heeft in één of meerdere bouwnummers, dan verzoeken wij u telefonisch contact met de makelaar op te nemen.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale December 2022

Residential property types

Of the 22 houses in this project 2 are available

Selling agents

Van de Water Makelaars

Available by phone until 17:30
Call 076-5242400

Van der Sande Makelaars

Available by phone until 17:30
Call 076-5147453
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings