De Gouwe Hoeck

Barendrecht
From € 508,000 to € 870,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 3 (2 available)
 • Living area 117 to 187 m²
 • Number of rooms 4
Eyecatcher Duurzaam wonen op een centrale locatie!

Project De Gouwe Hoeck

Luxe wonen in dit luxueuze en bovendien duurzame (gasloze) gebouw aan de Gouwe in Barendrecht. Nog 2 bouwnummers beschikbaar!

Complex
Het stijlvolle en luxe appartementengebouw De Gouwe Hoeck omvat totaal 4 starterswoningen, 6 royale appartementen en 2 luxe penthouses. In de ondergrondse parkeerkelder (met autolift) wordt parkeergelegenheid gefaciliteerd. Er is veel aandacht besteed aan de uitstraling van het gebouw, wat enerzijds tot uiting komt in de keuze voor duurzame materialen en anderzijds de zorgvuldige detaillering. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel: het project is gasloos en er worden zonnepanelen geïnstalleerd. Een buitengewoon, fraai gebouw in Barendrecht.

Omgeving
Op korte afstand van het (winkel)centrum van Barendrecht wordt dit luxueuze complex gebouwd. Met de buurtwinkels aan de Gouwe om de hoek en een groter winkelaanbod op korte afstand aan de Middenbaan woont u hier erg prettig. Diverse voorzieningen, waaronder verenigingen, sportaccommodaties en overige (dagelijkse) voorzieningen liggen in de buurt van het complex. Genieten in de natuur is dichtbij mogelijk: natuur- en recreatiegebied Zuidpolder bevindt zich in de nabije omgeving, alsmede park Buitenoord. Via de omliggende uitvalswegen (A15/A16/A29) zijn de omliggende steden en dorpen gemakkelijk bereikbaar. En natuurlijk ideaal: het NS-treinstation ligt op loopafstand.

Appartementen (bouwnummers 6 en 7)
De appartementen zijn royaal van opzet en laten u stijlvol wonen ieder dag opnieuw beleven. De appartementen zijn ingedeeld met een ruime woonkamer met keuken, drie (slaap)kamers, badkamer, technische ruimte, toiletruimte en terras. Daarnaast beschikken de appartementen over een parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder én berging op de begane grond. U hebt de beschikking over een energiezuinig gebalanceerd ventilatiesysteem en een lucht-/waterwarmtepomp waarmee het appartement gekoeld en verwarmd wordt én warm tapwater wordt afgegeven. De ventilatie-unit zorgt voor lucht toe- en afvoer.

Penthouse (bouwnummer 11)
Wat een prachtig penthouse! Hier woont u werkelijk fantastisch. U hebt de ruimte, fraai uitzicht én een woning uit duizenden. Dit penthouse - met een woonoppervlakte van ca. 187 m2 - staat garant voor veel comfort en woonplezier. Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, drie (slaap)kamers, twee badkamers, technische ruimte, toiletruimte en maar liefst twee terrassen (één aan de keukenzijde en één aan de woonkamerzijde). Daarnaast behoort het penthouse twee parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeerkelder én berging op de begane grond toe. Het appartement beschikt over een energiezuinig gebalanceerd ventilatiesysteem en een lucht-/waterwarmtepomp waarmee het appartement gekoeld en verwarmd wordt en warm tapwater wordt afgegeven. De ventilatie-unit zorgt voor lucht toe- en afvoer.

Bent u benieuwd naar extra informatie of hebt u interesse in een gesprek met onze makelaar? Neemt u dan contact met ons op via nummer 0180 - 200 000. Let op: i.v.m. de realisatiefase kan de woning niet bezichtigd worden.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 3 houses in this project 2 are available

 • Appartement

  Apartment with shared street entrance From € 508,000 to € 525,000 v.o.n.
  • living area 117 to 119 m² Living area
  • number of rooms 4 rooms
  House Living area Rooms Price
  Bouwnummer (Bouwnr. 6) 119 m² living area 4 rooms € 525,000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 7) Sold under reservation 117 m² living area 4 rooms € 508,000 v.o.n.
 • Penthouse

  Penthouse € 870,000 v.o.n.
  • living area 187 m² Living area
  • number of rooms 4 rooms
  House Living area Rooms Price
  Bouwnummer (Bouwnr. 11) 187 m² living area 4 rooms € 870,000 v.o.n.

Selling agents

Delta NVM Makelaars

Available today from 8:30
Call 0180-200002
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings