Kreekrijk - eengezinswoningen (deelplan G)

Assendelft Sale started
From € 465,000 to € 557,200 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 20 (15 available)
  • Living area 142 to 150 m²
  • Number of rooms 5
  • Plot size 143 to 250 m²
Eyecatcher Royale hoekwoningen met Frans Balkon. Prognose startbouw begin 2023.

Project Kreekrijk - eengezinswoningen (deelplan G)

RUIME HOEKWONINGEN (Deelplan G) - SCHERP IN PRIJS VERLAAGD!!

In deelplan G in nieuwbouwwijk Kreekrijk wordt een gevarieerde woonwijk gerealiseerd van appartementen tot vrijstaande woningen, voor elke leeftijdscategorie wat wils.

In het hart van deelplan G zullen de hoek- en eindwoningen van woningtype Koperwiek en Bonte Specht gebouwd worden. Bij beide woningtypen wordt met verschillende kapvormen, kleur- en materiaalgebruik gewerkt waardoor elk huis zijn eigen specifieke karakter krijgt.

In het aan de linkerkant (west) geplande woonblok wordt woningtype KOPERWIEK gebouwd. In het bouwblok aan de oostkant komt het woningtype BONTE SPECHT.

De bouw van Koperwiek zal eerder starten dan die van Bonte Specht. Meerwerkmogelijkheden bij type Koperwiek en Bonte Specht zijn in overleg met de aannemer bespreekbaar.

Buiten worden de huizen uitgerust met een berging en opgetrokken uit baksteen, onderhoudsarme gevelbekledingsplanken en voorzien van zonnepanelen.
Binnen worden de woningen gasloos uitgevoerd en voorzien van een warmtepompinstallatie, vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. Alles conform Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG), dus zeer duurzaam wonen.

De woonoppervlaktes starten vanaf ca. 142 m2 - 150 m2
Inhoud: vanaf ca. 526 m3 - 581 m3
Perceeloppervlaktes: vanaf ca. 143 m2 – 250 m2 eigen grond

Ben je nader geïnteresseerd? Neem contact met ons op en we informeren je graag verder!

Photos

Surroundings

In het noordwesten van de gemeente Zaanstad, in Assendelft, wordt het nieuwbouwproject Kreekrijk ontwikkeld. Dit is de laatste grote uitleglocatie van de gemeente Zaanstad. Een aantrekkelijke woonplek die direct aansluit bij en verweven is met het omliggende landschap De Omzoom aan de westzijde, de woonwijk Saendelft aan de zuidoostzijde en het spoor aan de noordoostzijde. In de komende jaren zullen er ruim 900 woningen gebouwd worden.

De nieuwe Zaanse wijk Kreekrijk wordt niet alleen een aardgasloze energiezuinige wijk, maar ook qua woningbouw heel gevarieerd. De ambitie is om een zo duurzaam en energiezuinige mogelijke wijk te ontwikkelen, met behoud van woongenot.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale October 2022
Expected start construction March 2023

Residential property types

Of the 20 houses in this project 15 are available

Selling agent

Brantjes Makelaars Zaanstad

Available by phone until 17:00
Call 075 640 1888
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Kreekrijk - eengezinswoningen (deelplan G)

From € 465,000 to € 557,200 v.o.n.