Eilands' Eigen | Herenhuis XL

Amstelveen
From € 999,000 to € 1,199,900 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 13 (4 available)
  • Living area 174 to 185 m²
  • Number of rooms 6
  • Plot size 191 to 318 m²

Project Eilands' Eigen | Herenhuis XL

Eilands' Eigen Wonen in Eilands’ Eigen verandert je leven. Dit schitterende nieuwbouwproject, met prachtige grondgebonden woningen en appartementen, royale tuinen en buitenruimtes, speelt direct in op de hogere energieprijzen en hypotheekrente. Deze bijna energie neutrale ontwikkeling biedt namelijk een energielabel van A+++/A++++ en tevens een fijne korting op je hypotheekrente! Bovendien is er een korte bouwtijd, zodat je dubbele lasten beperkt zullen zijn en je er lekker snel kunt wonen. Genoeg redenen om direct de projectmakelaars te bellen of de project site te bezoeken en je in te schrijven voor een van de prachtige woningen in Eilands' Eigen Amstelveen. Uniek wonen. Dat mag met recht gezegd worden over Eilands’ Eigen, de meest bijzondere wijk van Amstelveen. Groenrijk, autoluw, extra veilig. De grondgebonden woningen zijn ruim en hebben veelal een grote tuin, wat op zichzelf al een unicum is. Ook zijn de woningen aardgasvrij en energieneutraal, wat zeker nu extreem belangrijk is. In deze VORMHuizen proberen we je energierekening zo laag mogelijk te houden. Eilands’ Eigen wordt gebouwd op eigen grond, je hebt dus geen erfpacht en alsmaar oplopende canon! Weer iets waardoor je in de maand een stevig bedrag over gaat houden voor de leuke dingen van het leven. Een mooie en slimme oase van rust. Word jij ook Eilander? Eilands' Eigen is gelegen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen. Een plek te midden van veel groen en water met aan de zuidzijde van het plan een schitterende groene randzone, die verschillende functies gaat vervullen. Een plek waar je in de toekomst heerlijk zult gaan wonen. De wijken in het plangebied worden verdeeld over verschillende eilanden die allemaal een eigen karakter hebben. In Eilands' Eigen worden 172 woningen gerealiseerd, waaronder een aantal appartementen met een gemaximaliseerde koopsom. Eilands' Eigen wordt een fraaie mix van rijwoningen gelegen aan het park tot en met vrijstaande woningen met royale tuin aan het water en schitterend gelegen appartementen.

Herenhuis XL heeft een breedte van 7,30 meter en een diepte van 10,76 meter. Met recht dus een kast van een huis. Bij een royale woning als dit hoort natuurlijk ook een fijne tuin aan de voor- en achterzijde. Vandaar dat de woningen op zeer royale kavels worden gebouwd. De woonverdieping is groot en open en biedt volop ruimte voor een woonkamer met prachtige keuken! Wil je nog meer ruimte? Kies dan voor een uitbouw aan de achtergevel van wel 2,4 meter. Ook op de eerste verdieping zijn de afmetingen riant en heb je vier slaapkamers, een grote, mooi afgewerkte gezinsbadkamer en een aparte toiletruimte. Op de tweede verdieping vind je een prachtige open ruimte, die naar wens kan worden ingedeeld en uitgevoerd. Maak je geen zorgen, alle verdiepingen in de woning zijn uitgerust met vloerverwarming en -koeling. Deze woning heeft een brede voortuin én een diepe achtertuin, met een ruime aangebouwde berging. Op eigen terrein is plaats voor twee auto’s.

De kenmerken van Herenhuis XL:
- Circa 178 m² woonoppervlakte
- Kaveloppervlaktes van ca. 250 m² tot zelfs 320 m²!
- Een kast van een huis met een breedte van 7,30 meter
- Een royale woonkamer met grote leefkeuken (bouwnummer 6 heeft een inpandige berging aan de voorzijde van de woning)
- Standaard 4 slaapkamers
- Diepe tuinen met veel privacy
- Tuinligging op het westen
- Bijna alle Herenhuizen XL hebben een unieke ligging aan het water
- Inclusief sanitair en tegelwerk
- Diverse ruimte vergrotende upgrades mogelijk
- Een royale vrij indeelbare zolder, waar met gemak twee kamers kunnen worden gecreëerd
- Vloerverwarming en -koeling op elke verdieping
- 2 opstelplaatsen voor auto’s op eigen terrein
- Inclusief een aangebouwde berging
- Brede voor- en achtertuinen
- Duurzaam en voldoet aan de nieuwste eisen door gebruik van zonnepanelen, een warmtepomp en nog veel meer

Vooruitlopend op de vrije verkoop eind september 2022 starten wij op maandag 25 juli 2022 met de PreSale van de Vrije sector koopwoningen in Eilands’ Eigen. Tijdens de PreSale heb je vóór de start van de vrije verkoop de mogelijkheid om alvast een woning (in prijsrange) te reserveren. Wil je weten wat je moet doen om mee te kunnen doen met de PreSale? Bekijk dan het project en info op de projectwebsite!

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

360° photos and video

Video

Planning

Now
Expected start construction May 2023
Expected delivery November 2024

Residential property types

Of the 13 houses in this project 4 are available

Selling agents

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken

Available by phone until 17:30
Call 020-5451051

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Available Monday from 8:30
Call 020-3052662
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings