Eilands' Eigen | Villa Modern

Amstelveen Sale started
From € 1,845,000 to € 1,950,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 13 (10 available)
  • Living area 219 to 223 m²
  • Number of rooms 7
  • Plot size 404 to 771 m²
Eyecatcher Prachtige energiezuinige nieuwbouw villa op een royaal perceel.

Project Eilands' Eigen | Villa Modern

Dit schitterende nieuwbouwproject, met prachtige grondgebonden woningen en appartementen, royale tuinen en buitenruimtes, speelt direct in op de hogere energieprijzen en hypotheekrente. Deze bijna energie neutrale ontwikkeling biedt namelijk een energielabel van A+++/A++++ en tevens een fijne korting op je hypotheekrente! Bovendien is er een korte bouwtijd, zodat je dubbele lasten beperkt zullen zijn en je er lekker snel kunt wonen. Genoeg redenen om direct de projectmakelaars te bellen of de project site te bezoeken en je in te schrijven voor een van de prachtige woningen in Eilands' Eigen Amstelveen.

Uniek wonen. Dat mag met recht gezegd worden over Eilands’ Eigen, de meest bijzondere wijk van Amstelveen. Groenrijk, autoluw, extra veilig. De grondgebonden woningen zijn ruim en hebben veelal een grote tuin, wat op zichzelf al een unicum is. Ook zijn de woningen aardgasvrij en energieneutraal, wat zeker nu extreem belangrijk is. In deze VORMHuizen proberen we je energierekening zo laag mogelijk te houden. Eilands’ Eigen wordt gebouwd op eigen grond, je hebt dus geen erfpacht en alsmaar oplopende canon! Weer iets waardoor je in de maand een stevig bedrag over gaat houden voor de leuke dingen van het leven. Een mooie en slimme oase van rust. Word jij ook Eilander?

Eilands' Eigen is gelegen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen. Een plek te midden van veel groen en water met aan de zuidzijde van het plan een schitterende groene randzone, die verschillende functies gaat vervullen. Een plek waar je in de toekomst heerlijk zult gaan wonen. De wijken in het plangebied worden verdeeld over verschillende eilanden die allemaal een eigen karakter hebben.

In Eilands' Eigen worden 172 woningen gerealiseerd, waaronder een aantal appartementen met een gemaximaliseerde koopsom. Eilands' Eigen wordt een fraaie mix van rijwoningen gelegen aan het park tot en met vrijstaande woningen met royale tuin aan het water en schitterend gelegen appartementen.

De strakke lijnen en grote raampartijen maken van Villa Modern een heerlijk huis met veel privacy. Aan alle zijden van de woning heb je zicht op en toegang tot de tuin. In alle seizoenen kun je volop van het buiten leven genieten. Op de eerste verdieping heeft de villa vier slaapkamers tot beschikking, met daarnaast een badkamer met ligbad en inloopdouche en een separaat toilet. Op de zolderverdieping bevindt zich een vrij in te delen ruimte van ca. 40 m². Hier creëer je met gemak één of twee extra slaapkamers, een hobbyruimte of kantoor. Heb je behoefte aan meer ruimte op de begane grond? Kies dan voor een uitbouw van de woning met 2.4 meter. Dat maakt de leefverdieping extra groot! Ook heeft de villa een grote aangebouwde berging, welke de perfecte plek is voor alle fietsen en gereedschap. Op het grote eigen terrein is ook genoeg plaats voor het parkeren van twee auto’s.

De kenmerken van Villa Modern:

*Een eigen eiland voor alle Moderne Villa's in de wijk.
*Moderne en rijk gedetailleerde villa van ca. 225m² woonoppervlakte.
*Kaveloppervlaktes van 404m² tot ruim 771m².
*Zeer grote woonkamer en royale leefkeuken.
*Vier slaapkamers, ruime badkamer met ligbad en separaat tweede toilet op de 1e verdieping.
*Hoofdslaapkamer met inloopkast.
*Vrij indeelbare zolder en technische ruimte.
*Vloerverwarming en -koeling op elke verdieping.
*2 opstelplaatsen voor auto’s op eigen terrein.
*Inclusief een aangebouwde berging.
*Alle tuinen zijn gelegen aan het water.
*Achtertuin georiënteerd op het zuiden.
*Brede voor-, zij- en achtertuinen.
*Duurzaam en voldoet aan de nieuwste eisen door gebruik van zonnepanelen, een warmtepomp en nog veel meer.
*Inclusief sanitair en tegelwerk.
*Veel uitbreidingsopties mogelijk.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale July 2022
Expected start construction May 2023
Expected delivery November 2024

Residential property types

Of the 13 houses in this project 10 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings