Eilands' Eigen | Tuinwoning 133

Amstelveen Sale started
From € 675,000 to € 780,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 19 (14 available)
  • Living area 132 m²
  • Number of rooms 1 to 5
  • Plot size 114 to 151 m²

Project Eilands' Eigen | Tuinwoning 133

Dit schitterende nieuwbouwproject, met prachtige grondgebonden woningen en appartementen, royale tuinen en buitenruimtes, speelt direct in op de hogere energieprijzen en hypotheekrente. Deze bijna energie neutrale ontwikkeling biedt namelijk een energielabel van A+++/A++++ en tevens een fijne korting op je hypotheekrente! Bovendien is er een korte bouwtijd, zodat je dubbele lasten beperkt zullen zijn en je er lekker snel kunt wonen. Genoeg redenen om direct de projectmakelaars te bellen of de project site te bezoeken en je in te schrijven voor een van de prachtige woningen in Eilands' Eigen Amstelveen.

Uniek wonen. Dat mag met recht gezegd worden over Eilands’ Eigen, de meest bijzondere wijk van Amstelveen. Groenrijk, autoluw, extra veilig. De grondgebonden woningen zijn ruim en hebben veelal een grote tuin, wat op zichzelf al een unicum is. Ook zijn de woningen aardgasvrij en energieneutraal, wat zeker nu extreem belangrijk is. In deze VORMHuizen proberen we je energierekening zo laag mogelijk te houden. Eilands’ Eigen wordt gebouwd op eigen grond, je hebt dus geen erfpacht en alsmaar oplopende canon! Weer iets waardoor je in de maand een stevig bedrag over gaat houden voor de leuke dingen van het leven. Een mooie en slimme oase van rust. Word jij ook Eilander?

Eilands' Eigen is gelegen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen. Een plek te midden van veel groen en water met aan de zuidzijde van het plan een schitterende groene randzone, die verschillende functies gaat vervullen. Een plek waar je in de toekomst heerlijk zult gaan wonen. De wijken in het plangebied worden verdeeld over verschillende eilanden die allemaal een eigen karakter hebben.

In Eilands' Eigen worden 172 woningen gerealiseerd, waaronder een aantal appartementen met een gemaximaliseerde koopsom. Eilands' Eigen wordt een fraaie mix van rijwoningen gelegen aan het park tot en met vrijstaande woningen met royale tuin aan het water en schitterend gelegen appartementen.

Tuinwoning 133 is een riante eengezinswoning met een breedte van 5,40 meter en een diepte van 10,76 meter. De open trap in de woonkamer zorgt voor extra veel ruimte. In deze woning heb je een ruime woonkamer en open keuken. Heb je behoefte aan nog meer opbergruimte? Dan kun je altijd als optie een trapkast kiezen! Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een ruime badkamer met toilet. De tweede verdieping kun je zelf nog naar eigen wens indelen, hier is nog ruimte voor bijvoorbeeld 2 extra kamers. Type Tuinwoning 133 heeft een woonoppervlakte van ca. 133 m². De woningen zijn op een schitterende locatie in de wijk gelegen, tegen het grootste centrale park in de wijk, en elk met een diepe achtertuin van 9 tot 11 meter!

Kenmerken Tuinwoning 133

*Circa 133m² woonoppervlakte.
*Veel verschil in de woningen onderling door bijvoorbeeld gebruik van erkers, openslaande deuren of dakkapellen. Elke woning is uniek.
*Bijna alle woningen zijn gelegen aan het park.
*Zonnige tuinligging op het noorden, oosten of westen.
*Inclusief sanitair en tegelwerk.
*Alle verdiepingen in de woning zijn voorzien van vloerverwarming én vloerkoeling.
*Duurzaam en voldoet aan de nieuwste eisen door gebruik van zonnepanelen, een warmtepomp en nog veel meer.
*Diverse ruimte vergrotende upgrades mogelijk.
*Mogelijkheid tot parkeren voor de deur of in het openbaar gebied.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

Photos

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale July 2022
Expected start construction May 2023
Expected delivery November 2024

Residential property types

Of the 19 houses in this project 14 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Eilands' Eigen | Tuinwoning 133

From € 675,000 to € 780,000 v.o.n.