The Mayor Eight

Amstelveen Sale started
From € 645,840 to € 1,795,840 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 28 (3 available)
  • Living area 86 to 220 m²
  • Number of rooms 3
Eyecatcher High-end wonen met ongekende luxe en comfort!

Project The Mayor Eight

Superieure luxe en ultiem wooncomfort in Amstelveen

The Mayor in Amstelveen is een transformatieproject dat zijn weerga niet kent. Aan de Burgermeerster Rijnderslaan wordt het voormalige KPMG kantorencomplex omgebouwd tot acht hoogwaardige residences van internationale allure. Duurzame nieuwbouw met luxe penthouses, luxury apartments, garden apartements en apartements. Omringd door groen en straks een prachtig park voor de deur.

Wonen in The Mayor is High-end wonen met ongekende luxe en comfort. Grote terrassen, hoge plafonds, heel veel gemak en rust.

Voor mensen die hoge eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving biedt The Mayor de M-Exclusive hospitality service. Winkelcentrum Stadshart ligt straks praktisch voor de deur dankzij de verdieping en overkapping van de A9. Vlakbij The Mayor ligt ook een van de Heemparken (Meanderpark) van Amstelveen. Wonen in The Mayor is wonen op een top locatie in Amstelveen, vlakbij winkelcentrum het Stadshart, Amsterdam, de Zuidas en Schiphol. De uiterst goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, de ligging nabij de A9. A10 en A2, het vele groen en uitstekende voorzieningen maakt Amstelveen een top plek om te wonen.

Photos

Surroundings

Inwoners van Amstelveen verhuizen niet graag en forenzen hebben de stad decennia geleden al ontdekt als de perfecte woonplaats. Voor velen zo vanzelfsprekend, maar voor de enkelen die het (nog) niet weten: het Amsterdamse Bos, Schiphol, Amsterdam, de Ring A10, de A2 en A9 liggen op een steenworp afstand.

The Mayor is gesitueerd tussen de Burgemeester Rijnderslaan en de Ouderkerkerlaan, parallel aan de A9. Winkelcentrum Stadshart ligt praktisch voor de deur. Vlakbij The Mayor vindt u één van de vele Heemparken, het Meanderpark en de langgerekte groenstroken van de Beneluxbaan. Amstelveen staat ook bekend als de tuin van Amsterdam en is meerdere keren uitgeroepen tot groenste gemeente. Ten oosten van The Mayor ligt het gebied Ouder-Amstel met rivier de Amstel en uitgestrekte polderlandschappen. Liefhebbers van watersport varen naar de zuidelijk gelegen Vinkeveense- en Loosdrechtse Plassen.

360° photos and video

360° photos
Video

Planning

Project phase: sale started
Start sale April 2022

Residential property types

Of the 28 houses in this project 3 are available

Selling agents

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Available tomorrow from 9:00
Call 020-345 8 345

Eefje Voogd Makelaardij

Available by phone until 23:45
Call 020-3050560
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings