NXT Avenue

Almere
From € 450,000 to € 735,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 18 (none available)

Project NXT Avenue

Op donderdag 6 april bent u van harte welkom tussen 17.00 en 20.00 uur bij Restaurant Poort Dok aan het Almeerderstrand voor de start verkoop !

JOUW DROOMWONING
IN NEW BROOKLYN ALMERE

One step beyond! NXT Avenue is een eigenzinnig project van 28 woningen. Er zijn 18 woningen die je als koper samen met de architect zelf kunt ontwerpen zodat hij precies matcht met jouw woonwensen. Op een later moment volgen er nog 10 beneden-/bovenwoningen; appartementen met twee woonlagen en benedenwoningen met tuin, waarbij je kunt kiezen uit een aantal toffe opties die onze architect voor je heeft uitgedacht. Create your own future NXT Avenue!

JOUW ‘WAY OF LIFE’
Je krijgt alle ruimte om een huis te ontwerpen waar je trots op kunt zijn. Samen met de architect kies je de mooiste stijlelementen en kom je tot het ultieme design voor jouw ‘way of life’. De architect is hier in de absolute game-changer.

The best place in town
NXT Avenue ligt aan de rand van de wijk nieuw Brooklyn, op een prachtige plek aan het water. Achter de woningen is een afgesloten binnengebied waar alleen bewoners kunnen komen. Naast de woningen is een wandel/fietsbrug om de wijk in en uit te gaan. Binnen no-time ben je op station Almere Poort met een directe verbinding naar de hoofdstad; binnen 25 minuten sta je in hartje Amsterdam!

Is NXT Avenue your next step? Bekijk op de interactieve kaart de verschillende woningtypes en geef jouw favoriete bouwnummer alvast door op de projectwebsite.

360° photos and video

Residential property types

In this project 18 houses are going to be build

There are no houses available yet Soon all the details with regard to the houses will be made available Save this project and we'll send you an e-mail when we know more.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

NXT Avenue

From € 450,000 to € 735,000 v.o.n.