Top Appartement E4 (Bouwnr. 19) 3334 SB Zwijndrecht Vogelbuurt-West

Hightlighted features

  • 182 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 785,000 v.o.n.
Calculate monthly payment
Part of project Lindesteyn, Zwijndrecht

Description

PRACHTIG KLEINSCHALIG APPARTEMENTENCOMPLEX. ER IS NOG EEN AANTAL BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR. VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET ONS KANTOOR.

Tussen volwassen bomen aan de Buizerdstraat komt een kleinschalig appartementengebouw. Lindesteyn bestaat uit 24 royale appartementen van circa 110 m² tot 209 m² voor de penthouses. Alle appartementen hebben een grote buitenruimte én eigen parkeerplaats in een half verdiepte kelder. De penthouses beschikken straks over een terras van maar liefst circa 150 m², volledig rondom. Er is veel variatie in indeling, ligging en grootte.

GROTE BALKONS
We horen vaak dat mensen wel het genot van een buitenruime willen, maar geen zin (meer) hebben in het onderhoud van een tuin. Een appartement is dan een perfect alternatief. Dan moeten de balkons en terrassen wel groot genoeg zijn. Daar hebben we voor gezorgd bij Lindesteyn. Voor welk appartement je ook kiest, je mag altijd rekenen op een grote tot zeer royale buitenruimte in de vorm van een balkon of terras.

WONEN IN HET GROEN
Veel volwassen bomen rond Lindesteyn blijven staan. Rond het gebouw komt een gazon en wordt groen aangeplant. Zo heeft Lindesteyn vanaf dag één een groen karakter. Het elegante gebouw voegt zich met haar transparante karakter op een heel natuurlijke manier in het landschap en biedt haar bewoners altijd een mooi uitzicht op de wijk, het groen en zelfs het water. Dit wordt bijzonder!

COLLECTIEVE TUIN
Aan de zuidkant van het gebouw komt een collectieve buitenruimte die alleen toegankelijk is voor de bewoners. Een superfijne plek om elkaar te ontmoeten, voor een vrijdagmiddagborrel of om lekker een boek in het zonnetje te lezen. De inrichting van de tuin bepalen we straks samen met de bewoners van Lindesteyn, zodat dit echt een plek van de eigenaren wordt.

IDEALE LOCATIE
Lindesteyn komt aan de Buizerdstraat in Zwijndrecht. Om precies te zijn, ter hoogte van de Kerkweg, waar vroeger de basisschool stond. Een ideale locatie, want hiervandaan loop je in 8 minuten naar Winkelcentrum Oudeland. Ook in Park Molenvliet met aangrenzend het Develbos ben je zo. Nog meer natuur of stad? Nationaal Park De Biesbosch is maar een kwartier rijden en net zo snel ben je in Rotterdam.

Interesse? U kunt zich inschrijven via de projectwebsite!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 785,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,313
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2023

Surface areas and volume

Areas
Living area
182 m²
External storage space
6 m²
Volume in cubic meters
535 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of stories
5 stories
Located at
4th floor

Energy

Energy label
Not available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Top Appartement E4 (Bouwnr. 19)

€ 785,000 v.o.n.