• Sold under reservation

WEST25 (Bouwnr. 4) 1506 DA Zaandam Oud West

Hightlighted features

  • 81 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
Part of project WEST25, Zaandam

Description

WEST25
1e etage
bouwnummer 4
81,4 m2 gebruiksoppervlakte

Stads wonen in optima forma! Bij dit driekamerappartement wordt de bijzondere plafondhoogte van 3.40 meter benadrukt door gevelhoge raampartijen. Zowel de met de open keuken geschakelde woonkamer als een van de twee slaapkamers hebben intens glascontact met de Westzijde. De gevelgrote raampartijen in combinatie met de hoogte geven een chique uitstraling aan dit appartement. De andere slaap- annex werkkamer ligt aan de zuidwestkant van het gebouw en heeft een openslaande deur naar het dakterras van 10 vierkante meter. Zo!

Het appartement heeft een geschakelde living met open leefkeuken, deze wordt casco opgeleverd. Toiletruimte en badkamer zijn van elkaar gescheiden en standaard voorzien van sanitair, kranen en betegeling. Een aparte inpandige berging voorziet in de techniek en faciliteiten voor het huishouden. Superpraktisch voor tweeverdieners die thuiswerken binnen hun domein belangrijk vinden, zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het huishouden en de boodschappen zodat hun maatschappelijke carrière en sociale leven alle ruimte krijgen.

Stadse reuring en gezelligheid zijn met een paar stappen buiten de deur volop te vinden. Horecaplein de Dam ligt om de hoek. Terrasjes, restaurants en eetgelegenheden van allerlei nationaliteiten en specialiteiten zorgen voor een wisselend palet aan mogelijkheden. Het Zaantheater zorgt voor een gezonde dosis cultuur. Wie van winkelen houdt (en wie doet dat niet?) wandelt langs de etalages aan de Westzijde en de Gedempte Gracht. Het winkelcentrum aan de Behouden Haven, voor de dagelijkse of snelle boodschappen, heeft een eigen ingang aan de Westzijde, slechts ietsjes verderop.
Wie vlot naar het station wil, zonder af- en verleiding, loopt via de Stationsstraat in krap tien minuten het perron op. Een caffee-to-go of snack voor onderweg is zo opgepikt. Vanuit Zaandam vertrekt elke vijf minuten een intercity richting Amsterdam, Alkmaar of Hoorn.
Fietsen is ook een uitstekende optie. De (elektrische) fietsen worden droog en veilig in de gezamenlijke fietsenberging op de begane grond gestald, een etage lager beschikt dit appartement over een berging, te bereiken via het inpandige trappenhuis en de lift.

Specificaties
Dit driekamerappartement ligt op de eerste etage en is bereikbaar via zowel het gezamenlijke trappenhuis als de liftinstallatie.
Wanden, plafonds en vloeren worden met afwerking maar zonder decoratie opgeleverd. Het spreekt voor zich dat alle kozijnen en ramen conform de huidige eisen van duurzaamheid en veiligheid worden opgeleverd. Het dubbel glas is HR++
Badkamer en toilet worden ieder betegeld en voorzien van sanitair.
De keuken kan naar eigen keuze worden ingevuld. Uiteraard worden de installaties voorzien.
De verwarming en warmwatervoorziening krijgen aanvoer vanuit een eigen HR-ketel. Deze wordt opgesteld in de technische en facilitaire berging, waar ook de aansluitingen voor de wasmachine en -droger worden gesitueerd.

Deze woning op de eerste etage heeft de meterkast binnen de eigen muren. De hoofdentree ligt op de begane grond. Hier is ook de doorgang naar de gezamenlijke fietsenstalling. De separate berging van 4 vierkante meter bevindt zich een etage lager, in de kelder.

Indeling
Souterrain, alleen inpandig te bereiken: separate berging. Trappenhuis en liftinstallatie.
Begane grond: hoofdentree via zijkant gebouw. Brievenbussen en bellentableau met video-intercom. Toegang naar gezamenlijke fietsenstalling. Centrale hal met liftinstallatie en trappenhuis. Toegang tot separate berging in souterrain.
1e Etage: gezamenlijke overloop. Entree appartement. L-vormige hal met meterkast. Slaapkamer, met openslaande deur naar dakterras (10 m2) op het zuidwesten. betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel en elektrische radiator. Toilet met fontein en wandcloset. Open (casco opgeleverde) leefkeuken, leidingwerk voorzien. Technische en facilitaire ruimte met opstelling CV-installatie, mechanische ventilatie en aansluitingen wasmachine en -droger. Living met geheel glazen pui. Slaapkamer, eveneens met geheel glazen pui. Zicht op de Westzijde.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 375,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,630
Listed since
6+ months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Upstairs apartment (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2024
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing
Quality marks
Politiekeurmerk and woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
81 m²
External storage space
4 m²
Volume in cubic meters
248 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
2nd floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and passive ventilation system

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Energy efficient window and completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler from 2024, in ownership

Exterior space

Location
In center
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Storage box

Parking

Type of parking facilities
Paid parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

WEST25 (Bouwnr. 4)

€ 375,000 k.k.