• Sold under reservation

WEST25 (Bouwnr. 12) 1506 DA Zaandam Oud West

Hightlighted features

  • 72 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
Part of project WEST25, Zaandam

Description

WEST25
3e etage
bouwnummer 12
72 m2 gebruiksoppervlakte

De bovenste woonlaag van dit gebouw is gereserveerd voor extra ruime en lichte woningen, zoals driekamerappartement aan de achterzijde van het gebouw. Lekker rustig en beschut, met een eigen opgang en balkon aan de zuidkant van het gebouw. De twee slaapkamers liggen ook aan deze kant. De spiltrap wordt eigenlijk alleen gebruikt door de drie appartementen aan deze kant. Uiteraard is dit appartement ook te bereiken met de lift, via de gemeenschappelijke gang en de galerij.

De hoekligging van de living gebruikt de lichte afloop van het dak voor twee manshoge dakkapellen met dubbele opendraaiende deuren met Franse balkons. Dit geeft zicht op de boomtoppen van zowel de Westzijde als de Stationsstraat. De open leefkeuken, deze wordt casco opgeleverd, profiteert volop mee van het vele licht. Toiletruimte en badkamer zijn van elkaar gescheiden en standaard voorzien van sanitair, kranen en betegeling. Een aparte inpandige berging voorziet in de techniek en faciliteiten voor het huishouden.

Stadse reuring en gezelligheid zijn met een paar stappen buiten de deur volop te vinden. Horecaplein de Dam ligt om de hoek. Terrasjes, restaurants en eetgelegenheden van allerlei nationaliteiten en specialiteiten zorgen voor een wisselend palet aan mogelijkheden. Het Zaantheater zorgt voor een gezonde dosis cultuur. Wie van winkelen houdt (en wie doet dat niet?) wandelt langs de etalages aan de Westzijde en de Gedempte Gracht. Het winkelcentrum aan de Behouden Haven, voor de dagelijkse of snelle boodschappen, heeft een eigen ingang aan de Westzijde, slechts ietsjes verderop.
Wie vlot naar het station wil, zonder af- en verleiding, loopt via de Stationsstraat in krap tien minuten het perron op. Een caffee-to-go of snack voor onderweg is zo opgepikt. Vanuit Zaandam vertrekt elke vijf minuten een intercity richting Amsterdam, Alkmaar of Hoorn.

Specificaties
Dit driekamerappartement op de bovenste etage ligt aan de achterzijde van het gebouw en heeft een eigen opgang via een spiltrap aan de zuidkant van het gebouw. Hier beschikken de bewoners over een balkon van meer dan vijf m2.
Het spreekt voor zich dat alle kozijnen en ramen conform de huidige eisen van duurzaamheid en veiligheid worden opgeleverd. Het dubbel glas is HR++
Wanden, plafonds en vloeren worden met afwerking maar zonder decoratie opgeleverd. Badkamer en toilet worden ieder betegeld en voorzien van sanitair.
De keuken kan naar eigen keuze worden ingevuld. Uiteraard worden de installaties voorzien.
De verwarming en warmwatervoorziening krijgen aanvoer vanuit een eigen HR-ketel. Deze wordt opgesteld in de technische en facilitaire berging, waar ook de aansluitingen voor de wasmachine en -droger worden gesitueerd.

Deze woning op de derde etage heeft de meterkast binnen de eigen muren. De hoofdentree ligt op de begane grond. Hier is ook de doorgang naar de gezamenlijke fietsenstalling. De separate berging van minimaal 4 vierkante meter bevindt zich een etage lager, in de kelder. Deze is te bereiken via een trappenhuis binnen of liftinstallatie.

Indeling
Souterrain, alleen inpandig te bereiken: separate berging. Trappenhuis en liftinstallatie.
Begane grond: hoofdentree via zijkant gebouw. Brievenbussen en bellentableau met video-intercom. Toegang naar gezamenlijke fietsenstalling. Centrale hal met liftinstallatie en trappenhuis. Toegang tot separate berging in souterrain.
3e Etage: entree appartement via gedeelde spiltrap en eigen balkon op het zuiden of via gemeenschappelijke lift, gang en galerij. Gang met meterkast. Twee slaapkamers. Technische en facilitaire ruimte met opstelling CV-installatie, mechanische ventilatie en aansluitingen wasmachine en -droger. Toilet met fontein en wandcloset. Betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel en elektrische radiator. Lichte woonkamer met aan twee zijden manshoge dakkapellen met glazen kiep-/ draaideuren en Franse balkons. Open (casco opgeleverde) keuken, leidingwerk voorzien. Daglichtinval van twee kanten.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 369,500 kosten koper
Asking price per m²
€ 5,132
Listed since
6+ months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Upstairs apartment (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2024
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing
Quality marks
Politiekeurmerk and woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
72 m²
External storage space
5 m²
Volume in cubic meters
219 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
4th floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and passive ventilation system

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Energy efficient window and completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler from 2024, in ownership

Exterior space

Location
In center
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Storage box

Parking

Type of parking facilities
Paid parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

WEST25 (Bouwnr. 12)

€ 369,500 k.k.