Kerkstraat 17 4285 BA Woudrichem Woudrichem noord

Hightlighted features

  • 146 m² living area
  • 102 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map

Description

DEZE WONING BEZICHTIGEN? DAT KAN! STUUR ONS KANTOOR EEN BERICHT.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Wij leggen jouw bod voor aan de verkoper en nemen persoonlijk contact met je op. Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN

Indeling
Woudrichem
Dit pand is gelegen aan de Kerkstraat in het midden van de oude vesting, het historische centrum van Woudrichem waar de Waal en de Maas samen stromen.

Pand
Dit pand is rond 1870 gebouwd als visserswoning: het heeft als één van de laatste binnen de vesting nog een rol aan de ramen waarmee destijds de netten naar binnen werden getrokken. Zowel aan de buitenkant als binnen is te zien, dat de woning in twee verschillende periodes is gebouwd.

Van binnen ademt het pand nog historie: een entree met klassieke gebroken witte tegels en terrazzo vloer, diverse ornamenten op de schouwen en bij de trap. Maar ook de smaakvolle plafonds en balken in de traditionele ossenbloed kleur zorgen voor sfeer.
Inmiddels is het pand wel met de tijd meegegaan: vloerverwarming, dubbel glas, dakisolatie, de CV uit 2019 geschikt voor aansluiting op een zonneboiler. Bovendien is de zolder verbouwd tot een gezellig woongedeelte met eigen keuken.

Gebruik
Dankzij de twee keukens en de ruime indeling is dit pand bijvoorbeeld ook te gebruiken door een grotere woongroep.
Het pand heeft bovendien een gemengde bestemming: er kan bijvoorbeeld ook een winkel of kantoor gevestigd worden.

ENTREE
Een brede deur geeft toegang tot een ruime hal met de klassieke "terrazzo" of "granito" vloer: lichte kleur met een zwarte rand. De wanden hebben een klassieke betegeling, het plafond heeft balken in de ossenbloed kleur. Rechtdoor een ruime WC met zwevend toilet, nieuwe wastafel en een ruime opbergkast.

KEUKEN
Links is de ruime woonkeuken, groot genoeg en met vloerverwarming. De keukenblokken zijn in 2019 geplaatst met nieuwe inbouwapparatuur: koelkast met vriezer, een inbouw oven, een inbouw magnetron en een close-in boiler met heetwaterfunctie.

WOONKAMER
Rechts de woonkamer, eveneens met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer is ook de uitgang naar het kleine maar overdekte buitenplaatsje. Ook de overdekking is van 2019.

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping telt drie slaapkamers, alle weer met het kenmerkende ossenbloed rode plafond met balken, en de badkamer. Ook de badkamer is in 2019 vernieuwd en biedt naast de inloopdouche plaats voor twee wastafels, de wasmachine en de WC.

TWEEDE VERDIEPING
De zolder is verbouwd tot een gezellig woongedeelte met twee kamers, waarvan een voorzien is van een compleet uitgeruste keuken waardoor er zelfstandig gewoond kan worden. De kamer met keuken kan indien gewenst worden omgebouwd tot een vijfde slaapkamer. De schuine balken geeft de ruimte sfeer, de twee dakkapellen op het oosten geeft ruimte en licht, net als het grote Velux raam boven de overloop. Aan de straatkant zien we twee kleine klapraampjes die vroeger gebruikt werden om de netten naar binnen te halen. Op de overloop is nog een bergruimte en er is nog een kleine vliering.

BIJZONDERHEDEN
Ouderdoms-/materiaalclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
Overdracht vindt plaats bij De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 440,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,014
Original asking price
€ 495,000 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Desirable residence/villa, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1906
Type of roof
Hipped roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
146 m²
Exterior space attached to the building
5 m²
Plot size
102 m²
Volume in cubic meters
535 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
3 stories and a attic
Facilities
Skylight and mechanical ventilation

Energy

Energy label
F What does this mean?
Insulation
Roof insulation and double glazing
Heating
Partial floor heating
Hot water
CH boiler

Cadastral data

WOUDRICHEM D 4739
Cadastral map
Area
102 m²

Exterior space

Garden
Back garden
Back garden
5 m² (3,03 meter deep and 1,64 meter broad)

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Kerkstraat 17

€ 440,000 k.k.