Veerdijk 48 TO 1531 MS Wormer

€ 224,000 v.o.n.

Description

In het prachtige Hollandse polderlandschap, in het pittoreske dorp Wormer en aan de historische Zaan gelegen, mogen wij dit charmante woonschip aanbieden. Wormer is één van de oudste plaatsjes in de Zaanstreek en maakt sinds 1991 deel uit van de gemeente Wormerland. Met het treinstation van Wormerveer op loopafstand en in directe nabijheid van diverse snelwegen zijn de kaasstad Alkmaar en het bruisende Amsterdam prima bereikbaar. Kortom een prachtige locatie met alle stadsvoorzieningen binnen handbereik!.

De ATLAS is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd tot een goed geïsoleerde woning waarbij de ruimtes efficiënt zijn ingedeeld. Het woonschip dient nog wel op een aantal punten naar eigen wens te worden afgerond maar de reeds aanwezige intimmering is verzorgd uitgevoerd. De keuken, vloeren en het afschilderen is aan de nieuwe eigenaar om naar eigen smaak te maken. …..Een landelijke keuken of strak en modern?.... een kleurtje op de wand of liever zo neutraal mogelijk?.... De keus is volledig aan u.

Door de vele patrijspoorten beschikt het woonschip over veel lichtinval. De woonkamer zal daardoor ruimtelijker aanvoelen. De nog niet aanwezige keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Daarnaast biedt het woonschip een tweetal slaapkamers en een fijne badkamer met heerlijke inloopdouche. Het originele ‘schippersverblijf’ onder de stuurhut en het vooronder geven de mogelijkheid tot extra bergruimte of een kantoortje. Op het dek is er ruimte om buiten te vertoeven.

Het onderwaterschip is in 2017 op de helling gekeurd en weer goedgekeurd te water gelaten; uiteraard staat het u vrij het onderwaterschip te laten keuren, waarbij de verkoper garantie geeft voor eventuele noodzakelijke reparaties.

Hebben wij uw belangstelling gewekt? Bel ons voor een afspraak voor bezichtiging.

Bijzonderheden:
Naam: ATLAS
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 22 x 4.50 meter.
Liggeld: Momenteel geen.
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon en kabel-tv. Geen gas.
Bouwer: Schouten te Muiden.

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 224,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,797
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Houseboat, detached residential property (residential property on water)
Building type
Resale property
Year of construction
1932

Surface areas and volume

Areas
Living area
59 m²
Volume in cubic meters
200 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
1 story

Energy

Energy label
E What does this mean?
Insulation
Insulated walls and floor insulation
Hot water
Electrical boiler

Cadastral data

WORMERLAND D 4739
Cadastral map
Area
1 m²

Exterior space

Location
On navigable waterway, alongside water and unobstructed surrounding view

Parking

Type of parking facilities
Public parking