• Sold under reservation

K van de Sandestraat 2 4251 ZP Werkendam Burchtpolder

Hightlighted features

  • 75 m² living area
  • 105 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Welkom in het gezellige Werkendam gelegen tussen de Merwede en de groene polders. Aan de Kees van de Sandestraat, niet ver van de dijk, vindt u op nummer 2 deze leuke hoekwoning van 75m². Laat u zich niet misleiden door zijn bescheiden voorkomen want deze woning is verrassend compleet! Zo vindt u hier een moderne frisse living en strakke splinternieuwe keuken, een handige bijkeuken, 3 slaapkamers waarvan de grote voorzien is van airconditioning, screens en zonweringen, een zonnige tuin met gezellige overkapping en multifunctionele berging en het dak is zelfs al voorzien van zonnepanelen. De woning ligt aan een rustige straat en voor parkeergelegenheid kunt u terecht op het grote plein achter de woning. De diverse voorzieningen van Werkendam zoals scholen, kinderopvang, winkels, verenigingen en sportfaciliteiten en de rivier liggen op loop- en fietsafstand.

De entree van de woning wordt via een breed trottoir gescheiden van de verkeersluwe straat. De hal biedt plaats aan de garderobe, een toiletruimte, de trap naar de 1e verdieping en geeft toegang tot de living.

Vanuit de hal komt u in de fijne woonkamer welke heerlijk licht is door de ramen aan 3 zijden van de woning. De kamer is modern en netjes afgewerkt met een laminaatvloer, een strak stucplafond en spachtelputz op de muren. Vanuit de kamer loopt u zo de keuken in welke geplaatst is in de aanbouw van de woning welke ook veel licht ontvangt door het grote raam aan de zijkant en het grote dakraam. De fonkelnieuwe Bruynzeelkeuken is geplaatst in een wandopstelling en is voorzien van diverse apparatuur. Het mooie werkblad biedt u veel werkruimte en in de kasten is voldoende plaats voor uw keukengerei en proviand. Tevens vindt u in de kamer nog eens 2 vaste kasten voor het bergen van uw extra spullen.

Door de keuken kunt u naar het achterportaal waardoor u naar de tuin kunt of kunt doorlopen naar de praktische bijkeuken. In de bijkeuken vindt u nog een 2e werkblad met spoelbak, veel extra bergruimte, de aansluitingen voor het witgoed.

De 1e verdieping bereikt u via de vaste trap vanuit de hal. Aangrenzend aan de overloop vindt u 3 slaapkamers, allen met een groot raam welke voorzien zijn van screens. De kamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en een strakke wand- en plafondafwerking en de grote slaapkamer beschikt zelfs over een airconditioningsysteem welke de gehele verdieping heerlijk aangenaam houdt in de warme of koude maanden. Aansluitend aan de grote slaapkamer ligt de badkamer. Deze is ingericht met een grote wastafel met spiegel, een douchegedeelte, een radiator, voorzien van nette wand- en vloertegels en een kunststoffen plafond en beschikt tevens ook over een grote raampartij voor voldoende daglicht en de mogelijkheid om te ventileren.

De tuin bereikt u via het achterportaal of via de brede poort achter in de schutting. De fijne lichte tuin is voorzien van robuuste schuttingen welke voor veel privacy zorgen en is volledig voorzien van sierbestrating. Achter in de tuin vindt u een groot overkapt gedeelte waar nu een leuke zit is gesitueerd maar welke ook geschikt is voor het plaatsen van uw rijwielen en uw gereedschap. In het afsluitbare gedeelte is nu een gezellige bar/hobbykamer gerealiseerd. Deze multifunctionele ruimte biedt u veel mogelijkheden bijvoorbeeld ook voor het realiseren van een extra werkkamer, een gym of een kleine salon of praktijk aan huis. De 2 gedeeltes lopen nu mooi in elkaar over en geven u net even die extra ruimte voor het vieren van een verjaardag, het geven van een gezellige barbecue of een fijne plek voor de kinderen en hun vrienden.

Komt u anders gewoon eens kijken in deze verrassend leuke hoekwoning met zijn vele pluspunten! De leuke plaats Werkendam biedt u bovendien een fijne combinatie van rust, ruimte en veel voorzieningen. Genieten mag u ook op en langs het water en van de groene polders vol historie rondom Werkendam. Tevens bent u voor nog meer voorzieningen ook snel in grotere plaatsen als bijvoorbeeld Gorinchem, Breda of Utrecht door de goede uitvalswegen over weg en water.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 259,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,453
Original asking price
€ 279,000 kosten koper
Listed since
3 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1952

Surface areas and volume

Areas
Living area
75 m²
Other space inside the building
12 m²
Exterior space attached to the building
16 m²
Plot size
105 m²
Volume in cubic meters
295 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Air conditioning, rolldown shutters and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Partly double glazed, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas ( combination boiler from 2017, in ownership)

Cadastral data

WERKENDAM O 2851
Cadastral map
Area
105 m²
Ownership situation
Full ownership

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

K van de Sandestraat 2

€ 259,000 k.k.