Heemraadweg 632 1382 JG Weesp Hogewey Noord

Hightlighted features

  • 95 m² living area
  • 3 bedrooms
Map

Description

Op de zesde woonlaag gelegen in 2019 volledig gemoderniseerd vierkamer appartement met lift, balkon op het westen en berging in de onderbouw!

In een uitstekend verzorgd appartementengebouw gelegen ruim bemeten vierkamer appartement van 96 m² (conform de NEN 2580 norm) geheel voorzien van dubbele beglazing met een zonnig ruim 10 meter breed balkon welke is gesitueerd op het westen, lift en een berging (ca. 9 m²) in de onderbouw.

Op loopafstand bevindt zich onder andere het gezellige en historische centrum met winkels en horecagelegenheden en het NS-station (vanwaar Amsterdam CS slechts 17 minuten reizen is en Schiphol slechts 22 minuten) en in de directe nabijheid bevinden zich sportaccommodaties, kinder(dag)opvang, scholen en uitvalswegen richting onder andere Amsterdam, luchthaven Schiphol, AMC, Utrecht en Hilversum.

INDELING:

Via de centrale toegang met de lift, de brievenbussen, de intercom, de bergingen en het trappenhuis bereikt men het appartement.

Entree, hal voorzien van de meterkast, gang voorzien van modern toilet (2019) met fontein, gang voorzien van de intercominstallatie, eerste slaapkamer aan de voorzijde, moderne badkamer (2019) voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine en droger, overloop (speelhal) met entree naar de tweede en derde slaapkamer en een living met entree naar het zonnige balkon gesitueerd op het westen en entree naar de moderne keuken voorzien van alle benodigde elektrische apparatuur.

De berging bevindt zich in de onderbouw en is bereikbaar vanuit de centrale hal.

De servicekosten van het appartement bedragen € 197,00 per maand. Dit bedrag is o.a. inclusief reservering voor onderhoud, opstal- en glasverzekering en voorschot voor water. Het voorschot stookkosten bedraagt € 110,00 per maand.

AFWERKINGSNIVEAU EN INSTALLATIES:

Dit appartement is recent (2019) gemoderniseerd en bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud. Vloeren zijn geheel voorzien van laminaat. Wanden en plafonds zijn geheel voorzien van glad stucwerk. Alle ramen en kozijnen zijn geheel voorzien van dubbele beglazing. De meterkast is voorzien van meer dan voldoende groepen met aardlekbeveiliging en tevens bevindt zich hier de water- en elektriciteitsmeter. Er is geen gasmeter aanwezig, dus meteen "van het gas af". De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur.

BUITENRUIMTE:

Dit geheel gemoderniseerde vierkamer appartement is voorzien van een zonnig balkon welke is gesitueerd op het westen en bereikbaar is vanuit de living.

GEBRUIKSOPPERVLAKTEN:

– Wonen: 95,10 m²;
– Overige inpandige ruimte: niet van toepassing;
– Gebouwgebonden buitenruimte: 14,00 m² (balkon);
– Externe bergruimte: 8,60 m² (berging);

Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

KORTOM:

Wilt u ook wonen nabij het NS-station en het gezellige historisch centrum met winkels, horecagelegenheden en restaurants dan is dit royale vierkamer appartement misschien iets voor u. Nieuwsgierig? Bel voor een bezichtiging en wij laten dit appartement graag aan u zien!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 349,500 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,679
Service charges
€ 197 per month
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 197.00 per month

Construction

Type apartment
Galleried apartment (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1970
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
95 m²
Exterior space attached to the building
14 m²
External storage space
9 m²
Volume in cubic meters
304 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
6 stories
Located at
6th floor

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
Communal central heating
Hot water
Gas water heater

Exterior space

Location
In residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 197.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Heemraadweg 632

€ 349,500 k.k.