Sint Antoniusstraat 35 6001 BX Weert Maaspoort

Hightlighted features

  • 135 m² living area
  • 464 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

- Vrijstaande jaren ‘60 woning met een vrijstaande garage en een heerlijke achtertuin met een uitstekende zonligging en veel privacy.
- Gelegen op een uiterst centrale toplocatie, aan de rand van de Weerter ‘’Heiligenbuurt’’, met prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde.
- De woning is geheel onderkelderd en uitermate geschikt om geheel naar eigen wens, smaak en eisen des tijds te renoveren naar een heerlijke gezinswoning in een hele fijne woonomgeving.
- Het Weerter stadscentrum, NS-Intercitystation, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), speelveldjes en diverse winkel-, zorg-, sport-, horeca- en recreatievoorzieningen liggen allen binnen handbereik.
- Vanuit de woning is er een goede verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond:

Entree:
Vanuit het trottoir is er middels de extra oprit toegang tot de entree aan de voorzijde van de woning. De entree is voorzien van een rolluik. Vanuit de oprit is er tevens toegang tot de tuin.

Ontvangsthal:
Riante ontvangsthal met meterkast, garderobe en toiletruimte. De hal is afgewerkt met een leisteen vloer en heeft een schoonmetselwerk wandafwerking. Vanuit de hal zijn de woonkamer, keuken, kelder en trapopgang naar de verdieping toegankelijk.

Woonkamer:
Ruime woonkamer, bestaande uit een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde. De woonkamer is afgewerkt met een houten parketvloer op een houten onderdek en heeft grotendeels een lichte wand- en plafondafwerking. In het zitgedeelte bevindt zich een sfeervolle houtgestookte haardpartij met bijbehorende schouw en ingebouwd wandmeubel. Middels openslaande deuren is er toegang tot de zijkant van de woning. De grote raampartijen en openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval en een aangenaam contact met buiten. Door de grote raampartij aan de voorzijde beschikt de woonkamer over een prachtig vrij uitzicht over de voorliggende omgeving. Het eetgedeelte biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel met stoelen. De grote raampartij aan de achterzijde en de karaktervolle glas-in-lood ramen aan de zijkant zijn voorzien van rolluiken. Vanuit het eetgedeelte is er toegang tot de keuken.

Keuken:
De keuken is afgewerkt met een mozaïek tegelvloer en beschikt over een houten hoek- en wandopstelling. De hoekopstelling bestaat uit diverse boven- en onderkasten en een werkblad met keramische kookplaat en bijbehorende afzuigkap. De hoekopstelling beschikt tevens over een koel-vriescombinatie. De wandopstelling bestaat uit diverse bergkasten en een werkblad met dubbele spoelbak. De wandopstelling beschikt tevens over 2 ovens en een vaatwasser (defect). De keuken biedt voldoende ruimte voor een eettafel met stoelen. Vanuit de keuken zijn de woonkamer, ontvangsthal, terras en tuin toegankelijk. De raampartij en de openslaande deuren met glas zorgen ook hier voor veel lichtinval. De raampartij is voorzien van een rolluik.

Toiletruimte:
Vanuit de ontvangsthal is er toegang tot de toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een staand closet met stortbak, een fonteintje en een te openen raampje.

1e Verdieping:

Overloop:
Middels een eiken houten bordestrap is de riante overloop toegankelijk. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking en heeft grotendeels een lichte wandafwerking. Vanuit de overloop zijn 5 slaapkamers en de badkamer toegankelijk.

1e Slaapkamer:
Ruime (hoofd)slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, heeft een lichte wandafwerking en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast.

2e Slaapkamer:
Ruime slaapkamer, ditmaal gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, heeft een lichte wandafwerking en beschikt over een wastafel met een bijbehorend planchet en een spiegel. Vanuit deze kamer is er een prachtig vrij uitzicht op de voorliggende omgeving.

3e Slaapkamer:
Wederom een ruime slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking en biedt voldoende ruimte voor een bed en een kledingkast. Ook vanuit deze kamer is er een prachtig vrij uitzicht op de voorliggende omgeving. Vanuit deze kamer is er tevens toegang tot de badkamer.

4e Slaapkamer:
De 4e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, heeft een lichte wandafwerking en biedt voldoende ruimte voor een bed. De kamer is tevens geschikt als kleedkamer, thuiswerkplek of hobbyruimte.

5e Slaapkamer:
De 5e slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde. Ook deze kamer is afgewerkt met een laminaatvloer en heeft een lichte wandafwerking. De kamer biedt voldoende ruimte voor een bed en een kledingkast. De kamer beschikt tevens over een wastafel met een bijbehorend planchet en een spiegel.

Badkamer:
De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien een inloopdouche, een 2e toilet en een wastafel met bijbehorend planchet en een spiegelkast. De te openen raampartij zorgt voor een aangename daglichttoetreding. De badkamer is toegankelijk vanuit de overloop en de 3e slaapkamer.

Bergzolder (niet afgebeeld):
Middels een manluik is er toegang tot de bergzolder. De bergzolder beschikt over praktische bergruimte.

Kelder:
Vanuit de ontvangsthal er toegang tot de riante kelder. De kelder bestaat uit meerdere bergruimtes, een stookruimte en een wijnopslag. Alle ruimtes beschikken over verlichting en te openen raampartijen t.b.v. daglichttoetreding en ventilatie. In de bergruimte aan de achterzijde bevindt zich een boiler t.b.v. het warme water. Aan de rechter achterzijde, achter de stookruimte, bevindt zich de riante wijnopslag.

Terras:
Vanuit de keuken is er toegang tot het terras en de achtertuin. Het terras is geheel betegeld en biedt diverse mogelijkheden. Vanuit het terras zijn de voortuin, garage en rest van de achtertuin toegankelijk. Het terras heeft een goede zonligging en geniet veel privacy.

Tuin:
De tuin bestaat uit een groot gazon en meerdere plantenborders met een diversiteit aan volwassen bomen, planten en struiken. De tuin is geheel omheind, heeft een uitstekende zonligging en geniet veel privacy, mede door de situering van de woning ten opzichte van de omliggende bebouwing.

Garage en oprit (binnenzijde garage niet afgebeeld):
Ruime vrijstaande garage met veel praktische bergruimte, elektra en verlichting. De garage is uitermate geschikt voor het stallen van een auto en/of meerdere fietsen. Middels een kantelpoort is er toegang tot de voorliggende oprit.

Ligging:
Gelegen op een uiterst centrale toplocatie, aan de rand van de Weerter ‘’Heiligenbuurt’’, met prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde. Het Weerter stadscentrum, NS-Intercitystation, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), speelveldjes en diverse winkel-, zorg-, sport-, horeca- en recreatievoorzieningen liggen allen binnen handbereik. Vanuit de woning is er een goede verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Groene driehoek:
Aan de overzijde bevindt zich een grote groen- en speelvoorziening, genaamd de ‘’groene driehoek’’, gelegen aan de ‘’Sint Mathiasstraat’’, ‘’Maaseikerweg’’ en ‘’Onzelievevrouwestraat’’ te Weert. Op het terrein bevinden zich o.a. speeltoestellen, zitbankjes, picknicktafels en een insectenhotel. De materialen hebben een natuurlijk karakter met als insteek Natuurlijk Spelen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 500,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,704
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1960
Specific
Renovation project
Type of roof
Gable roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
135 m²
Other space inside the building
66 m²
External storage space
22 m²
Plot size
464 m²
Volume in cubic meters
680 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories, a/an loft and a basement
Facilities
Outdoor awning, optical fibre, rolldown shutters, flue and TV via cable

Energy

Energy label
G What does this mean?
Heating
CH boiler
Hot water
Electrical boiler
CH boiler
Gas-fired, in ownership

Cadastral data

WEERT S 1396
Cadastral map
Area
464 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
186 m² (6,5 meter deep and 22,9 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and resident's parking permits

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Sint Antoniusstraat 35

€ 500,000 k.k.